Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt beismerés: ha az olaszok nem jól választanak, a Bizottságnak „megvannak az eszközei”

888.hu

2022.09.23. 15:30

Vagyis ha most vasárnap a jobboldali pártszövetséget bízzák meg az olasz emberek a kormányalakítással, akkor a Bizottság pusztán a kabinet politikai színezete miatt helyezhet kilátásba nyomásgyakorlást – ahogy teszi ezt hazánk kapcsán évek óta.

 

Ursula von der Leyen szerdán előadást tartott az amerikai Princeton Egyetemen – olvasható az Alapjogokért Központ közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Ott egy hallgatói kérdésre válaszolva szó szerint azt mondta, figyelemmel követik az olasz választásokat, és
„meglátjuk a választások eredményét, szóval meglátjuk, ha a dolgok egy nehéz irányba mennek, én már beszéltem Magyarországról és Lengyelországról, vannak eszközeink”.

Ez nyílt beismerése annak,

 

hogy a Bizottság világnézeti okok miatt bünteti hazánkat és Lengyelországot is, és ha nyer az olasz jobboldal, akkor Olaszország is hasonló eljárások és vegzatúra kereszttüzében találhatja magát.

 

A Bizottság elnökének szavai sajnos beigazolták a gyanút, hogy a „jogállamiságról” és „demokráciáról” szóló viták nem jogi, hanem politikai alapúak. Ahogyan politikai és nem racionális okai vannak a szankciós politikák további erőltetésének is. A kettőben az a közös, hogy mind az észszerűtlen szankciókat, mind hazánk megbüntetést a hazai baloldal támogatja – a magyarországi baloldal az uniós intézményekben lát szövetségest ahhoz, hogy revansot vegyen a jobboldal sorozatos győzelmei és saját kudarcai miatt.

Ursula von der Leyen szavai egyben nyílt beismerést is jenetenek: Brüsszel nem a kontinens egységéért, hanem egyes tagállamok kipécézésével az európai egység megbontásáért felelős.

Az Európai Unió alapító atyái biztosan nem azért álmodták meg a békét és prosperitást hozó Közösséget, hogy XXI. századi „örököseik” ideológiai nemtetszések miatt megbontsák annak egységét, és kétséget ébresszenek Európa egységének tekintetében.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Leállíthatják a Magyarországra szállító Török Áramlat gázvezetéket is?

Leállíthatják a Magyarországra szállító Török Áramlat gázvezetéket is?

A szankciókat okolva a Török Áramlat esetében is belengették az elzárást.

Előrejelző rendszert akarnak bevezetni a gázhiány miatt

Egy esetleges gázhiányra való tekintettel a német Szövetségi Hálózati Ügynökség korai előrejelző rendszer szükségességét hangoztatta. Ez több időt adna a vállalatoknak, hogy felkészüljenek a gázadagolásra.

Orbán Viktor: Hazudtak Brüsszelben a szankciókról

Orbán Viktor: Hazudtak Brüsszelben a szankciókról

A miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában nyilatkozott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére