Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nocsak, micsoda meglepetés: újabb muszlim hitszónokot vádolnak azzal, hogy gyerekeket erõszakolt meg

Bokor Gábor

2018.10.21. 12:15

Faiz-ul-Aqtab Siddiqirõl derült ki, hogy kiskorúakkal fajtalankodott.

Nyomozást indított a brit rendőrség, miután a holland De Telegraaf után a brit sajtó is részletesen foglalkozott azzal, hogy a szigetország legnagyobb saría-bíróságát működtető hálózatának a feje, Faiz-ul-Aqtab Siddiqi kiskorúakat erőszakolt meg. 

Két nő állítja azt, hogy a nagy befolyással rendelkező muszlim hitszónok először akkor kezdte őket bántalmazni, mikor még csak 11-12 évesek voltak és éveken át folytatta szörnyű tevékenységét. 

A jelentések szerint a rendőrség már ki is hallgatta a hitszónokot a kilencvenes években történt ügyekkel kapcsolatban. 

Fajtalankodott tanítványaival az imám a hittanórán

Fajtalankodott tanítványaival az imám a hittanórán - 888.hu A Javascript futását engedélyeznie kell ahhoz, hogy ez az oldal hibátlanul megjelenjen! Ugrás a tartalomhoz 2018. október 5. 21:22 Szexuális abúzus miatt ítélték el a londoni imámot, aki két kiskorúval fajtalankodott. Elítélték a 76 éves Hafiz Azizur Rehman Pirzadát, aki bizonyítottan fajtalankodott azzal a kiskorú testvérpárral, akik iszlám hittanórára jártak hozzá.

Az iszlám-tanokat hirdető férfi amúgy egy nagy kiterjedésű hálózatot vezet Nagy-Britanniában, mely saría-bíróságokat üzemeltet. Itt a muszlim közösség tagjai rendezhetik le vitás ügyeiket. Természetesen a döntéshozatal nem a nemzetközi szabályok szerint zajlik, minden ítéletet az ősi, elnyomó iszlám jog, a saría alapján hoznak meg. 

Nagy-Britanniában rengetegen panaszkodnak arra, hogy engedélyezik az ilyen intézményeket, hiszen itt súlyosan elnyomják a nőket és csorbítják az alapvető emberi jogokat. 

Siddiqi egyelőre tagadja, hogy megerőszakolta volna a két holland állampolgárságú nőt.

A szüleink küldtek minket a szigetországba, hogy ott tanuljunk az iszlámról. Ekkor voltunk 11-12 évesek. Siddiqi apja nagy tiszeletben álló hitszónok volt, hozzá jártunk, ekkor ismertük meg a fiát, aki többször is bántalmazott minket"

– mondták. 

A West Midlands-i rendőrség szóvivője annyit közölt csak, hogy egy 51 éves, Nuneatonban élő férfit hallgattak ki, a nyomozást azonban tovább folytatják. 

Faiz-ul-Aqtab Siddiqi egy iszlám tanintézményt is üzemeltet jelenleg Warwickshireben. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére