Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

No-go zóna lesz a Colosseum?

Kékes Viki

2017.01.19. 14:08

Vandálok törtek be az ókori amfiteátrumba.
RÓMA, 14:08

A római hatóságok azt fontolgatják, hogy lezárják a Colosseumot, miután vandálok megrongálták az ókori amfiteátrum épületét — írja az Express.

Két brazil turistát kellett kórházba szállítani, miután megkíséreltek betörni a Colosseumba az éjszaka folyamán, de mászás közben több méterről lezuhantak. Később az őrök észrevették, hogy fekete graffiti jelent meg a 2000 éves római látványosság oldalán.

A rendőrség most a biztonsági kamerák felvételét vizsgálja annak érdekében, hogy kiderítsék ugyanazok felelősek a vandalizmusért, akik megkíséreltek betörni a Colosseum területére. A hatóságok most azt fontolgatják, hogy lezárják az ókori amfiteátrum területét. A tervek szerint egy körülbelül 15 méter sugarú körben, lánccal kerítenék el az épületet és az elkerített zónán belül mozgásérzékelőket szerelnének fel. Ezek figyelmeztetnék a rendőrséget az esetleges behatolókra.

Nem csak a vandálok tettek kárt a Colosseumban. A 2016-os év pusztító földrengései miatt több helyen repedések jelentek meg az épületen, amelyek minden egyes rengés során tovább szélesednek. Tegnap három földrengés rázta meg Olaszországot, amelyek hatására több halálos áldozatot követelő lavina és földcsuszamlás is keletkezett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére