Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs új a nap alatt: bűnbandákba verődtek a migránsok Németországban

888.hu

2019.11.28. 15:40

Szürpríz, ja nem.

A német bűnügyi rendőrség, a BKA kiadott egy hosszas jelentést, mely azt taglalja, mi történt az országba érkező illegális bevándorlókkal. Azt írták, hogy egyre komolyabb feszültséget okoznak a német városokban az újonnan érkező migránsok. Ezt azzal magyarázzák, hogy az új, zömében szír és iraki migránsok bandákat hoznak létre, és a szervezett bűnözés új szereplőivé válnak. Ez azért aggályos, mert Németországban már eddig is működtek arab bűnbandák, ezeket a libanoniak hoztak létre még a hetvenes években.

Fotó: AFP

Az arab kláncsaládok által elkövetett ügyek harmadában megjelenik a migrációs szál, a migránsok aktív szereplői voltak a bűncselekményeknek

– közölte Holger Münch, a BKA vezetője.

Münch az ARD országos adónak elmondta, szemmel tartják a szíreket és az irakiakat, mert még egyszer nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan hibákat kövessenek el, mint a hetvenes években, mikor is kialakultak a libanoniakból álló arab klánok.

Berlinben például olyan hatalmuk van a libanoniaknak, hogy a tagok rendszeresen megfélemlítik a rendőröket. Az újonnan érkezett migránsokkal a szakértők szerint az is komoly probléma, hogy nem zárható ki az, hogy a Közel-Keleten harci tapasztalatot is szereztek a polgárháború során.

A nagyvárosokat egyre jobban behálózza a németországi migránsmaffia

GELSENKIRCHEN, 12:58 A németországi libanoni migránsmaffia egyre nagyobb gondot okoz. Több nagyvárosban is ők irányítják a drogterjesztő hálózatokat, illegális vörös lámpás negyedeket működtetnek és nem riadnak vissza az erőszaktól sem. Drogcsempészetről és erőszakos cselekményekről panaszkodnak egy német város, Gelsenkirchen lakói. Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található városban a libanoni klánok egyre nagyobb területet tartanak ellenőrzésük alatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére