Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs több "terhes nõ", hiszen a ballibek szerint bárki teherbe eshet

Csordás Bettina

2018.10.13. 17:30

A balliberálisok újabb komikus, a biológiának abszolút ellentmondó kijelentéssel borzolják a kedélyeket. Szerintük nem kéne a "terhes nõ" kifejezést használni hiszen, bárki teherbe eshet.

Az Egyenlőség Intézet a minap törölte azon posztját, ami hatalmas felháborodást váltott ki a kommentmező népében. Azt javasolták, hogy ezentúl ne "terhes nőkre" hanem "terhes emberekre" hivatkozzunk, azoknál a személyeknél akik gyermekáldás elé néznek.

A genderlobbi az anyaság kizárólagosságát is gendersemlegessé tenné...

A globális kutatásokat végző cég azt tanácsolta a több, mint 10 ezer követőjének, hogy támogassák azt az elgondolást ami alapján innentől a terhes emberek kifejezést népszerűsíti, hiszen nem beszélhetünk "csak" terhes nőkről, mivel minden gender képes teherbe esni. Az intézet célja egyébként a nőkkel és a fiatal lányokkal szembeni hátrányos megkülönböztetés, és minden nemű erőszakos cselekedet felszámolása.

Bármely ember teherbe eshet, mivel minden embernek megvan a saját szaporodó szerve"

– állítja az intézet.

Az liberálisok szerint minden gendert tiszteletben kell tartani, akár transz-, akár bináris nemi identitással rendelkezik, tehát a nyelvhasználatba egy globálisan használható kifejezés lenne megfelelő. 

Korábban a Brit Orvosi Intézet is kiadott egy irányelvet, ami alapján azt javasolják, hogy orvosi körökben se említsék többé a "várandós anya" kifejezést, használják szimplán a "várandós" jelzőt, mivel manapság már több interszex és transzgender férfi is képes a gyermekáldásra.

Az Egyenlőség Intézet javaslata joggal váltott ki felháborodást az emberekben. A törlés jogos! Az intézet kezdeményezése aláássa az anyaság mindenhatóságát, nem veszi figyelembe, hogy mit jelent többek között anyává válni és nőként anyának lenni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére