Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemsokára bármelyik öltözőben szembejöhet egy transznemű

Ányos Miklós

2019.11.21. 19:40

Egy chicagói gimnazistalány könnyek között panaszkodott a transzneműekre, miután engedélyezték a számukra, hogy korlátlanul használhassák bármelyik nem öltözőjét.

Volt némi zűrzavar azután, hogy múlt héten egy illinois-i iskolában megszavazták a transznemű tanulók korlátlan belépését a képzelt nemük öltözőjébe. Julia Burca – a palatine-i William Fremd Középiskola úszója, amely a chicagói külváros 211. körzetében található – az 5-2-re végződő iskolai testületi szavazás után, könnyeit visszafojtva nyilatkozott az egyik újságnak.

Kényelmetlenül érzem magam, mert berontanak a magánszférámba

– mondta Burca a Daily Heraldnak, hozzátéve, hogy a sport miatt többször át kell öltöznie az öltözőben levő többi diák előtt. Hozzátette, megérti, hogy az iskolaszéknek kötelezettsége minden tanulót figyelembe venni, de azt kívánja, hogy tegyenek valamit az ő helyzetében lévők számára is.

Az érme másik oldalát a Palatine Gimnáziumban 2018-ban érettségizett transzszexuális Nova Maday képviseli, akinek hátrányos megkülönböztetéssel kapcsolatos perei vannak folyamatban a 211. körzettel szemben.

Elvagyok ragadtatva – mondta a fiúként született, magát lánynak képzelő, de egyikre sem hasonlító figura a szavazás után. A rózsaszín hajat és egy Queen, azaz királynő feliratú pólót viselő Maday hozzátette, hogy kezdésnek ez egy nagyszerű lépés, hatalmas dolog.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére