Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németország egy újabb meghívót küldött a migránsoknak

Tóth Dalma

2018.07.27. 18:45

A németek nem tanulnak: több város is önként jelentkezett a migránsokért. Köztük például Köln, ahol tömeges szexuális zaklatásra, nemi erõszakra és lopásra került sor 2015 szilveszter éjjelén. Az elkövetõk migránsok voltak.

A németek nem tanulnak: több város is önként jelentkezett a migránsokért. Többek között Köln, ahol tömeges szexuális zaklatásra, nemi erőszakra és lopásra került sor 2015 szilveszter éjjelén. Az elkövetők migránsok voltak.

Észak-Rajna-Vesztfália több városa, Köln, Bonn és Düsseldorf is önként befogadja azokat a migránsokat, akiket a Földközi-tengerből mentettek ki – tudatták pénteken a városok vezetői.

Henriette Reker kölni, Thomas Geisel düsseldorfi és Ashok Sridharan bonni főpolgármester közös levélben tudatta szándékát Angela Merkel kancellárral – jelentette az n-tv német hírcsatorna.

Az emberségesség, az oltalomhoz való jog és az integráció üzenetét szeretnénk küldeni azoknak, akik menekülni kényszerülnek"

– írták a városvezetők.

A német városok tanácsa nagyra értékelte a gesztust.    

Amíg a Földközi-tengeren menekülő emberek vesznek oda, addig intenzív politikai erőfeszítésekre van szükség ennek a drámának a megoldására"

– fogalmazott Verena Göppert, a német városok tanácsának helyettes vezetője.

Tehát több német vezető úgy döntött, hogy inkább ösztönzi a migrációt, és hamis reménnyel kecsegteti az illegális bevándorlókat, hiszen még ha meg is ígérték, nem tudnak mindenkit befogadni.

Németországba 2015-ben így is több mint egymillió migráns érkezett ellenőrizetlenül. Ahelyett, hogy az egész ország a Seehofer-féle vonalat követné, amely szigorúbb migránspolitikát szorgalmaz, kitárják a karjaikat, amivel csak még több emberéletet oltanak ki. Szigorúbb migránspolitikával több életet lehetne menteni, hiszen például Olaszország szigorúbb migránspolitikájának köszönhetően a felére zuhant a Földközi-tengerben életüket vesztő migránsok száma a tavalyi évhez képest.

Úgy látszik, az észak-rajna-vesztfáliai városok elfelejtették, hogy Németországban 2015. december 31-én több nagyobb városban is tömeges szexuális zaklatásra, nemi erőszakra és lopásra került sor. Kölnben a központi vasútállomásnál körülbelül 1000 migráns rabolt ki és bántalmazott nőket. Több mint 1200 feljelentést tettek, melyek közül 500 szexuális bántalmazással volt kapcsolatos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére