Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német rendõrség vezetõje: vannak olyan területek, ahova a rendõrök nem mernek belépni

Tóth Dalma

2018.04.28. 20:00

Az éjszak-rajna-vesztfáliai rendõrség új vezetõje egy vele készített interjúban kifejtette, hogy egyes helyekre még a rendõrök sem mernek egyedül belépni, csak csapatostul vonulnak be.
DÜSSELDORF, 20:00

Az éjszak-rajna-vesztfáliai rendőrség új vezetője egy vele készített interjúban kifejtette, hogy egyes helyekre még a rendőrök sem mernek egyedül belépni, csak csapatostul vonulnak be.

Michael Mertenst kedden választották az észak-rajna-vesztfáliai rendőrség élére. A Rheinische Post helyi lap készített vele egy interjút, amelyben megkérdezték tőle, hogy léteznek-e no-go zónák a tartományban. 

Vannak olyan területek, ahova a rendőrök nem mennek egyedül, csak nagyobb csapatokban. Ilyen területek szinte a tartomány össze városában léteznek. Erősen jelen kell lennünk ezeken a helyeket és meg kell mutatnunk, hogy mindenkinek, aki ebben az országban él, engedelmeskednie kell a törvényeknek."

mondta.

Mertens hozzátette, hogy a tartománynak tovább kell fejlesztenie a zéró-tolerancia stratégiát, ami több évbe fog telni, de jó irányba haladnak. Erre azért is van szükség, mert így nő a rendőrség iránti tisztelet.

Három évvel ezelőtt szilveszter éjjel Észak-Rajna-Vesztfália egyik legnagyobb városában, Kölnben tömegesen történtek nők sérelmére elkövetett szexuális zaklatások és rablások. Az elkövetők körbevették és zaklatták az áldozatokat, közben loptak tőlük. Több mint 1000 nőt zaklattak szexuálisan vagy erőszakoltak meg. A 16 német tartomány közül 12-ben történtek ilyen bűncselekmények. A gyanúsítottak szinte kivétel nélkül külföldiek, mind férfiak, jellemzően észak-afrikaiak, többnyire menedékkérők, oltalmazottak, menedékjogi kérelem benyújtására várakozó vagy az országban jogcím nélkül tartózkodó személyek voltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére