Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem toloncolhatják ki a németek azt a migránst, aki részt vett egy csoportos nemi erőszakban

Pörge Béla

2019.11.05. 10:18

A 14 éves bevándorló több társával együtt egy szellemi fogyatékos lányt erőszakolt meg.

Nyáron egy Bulgáriából származó 14 éves fiatal és további négy fiatalkorú megerőszakolt egy 18 éves, szellemileg visszamaradott lányt Németországban, Mülheimben. A bolgár bevándorló számít az ügy elsőrendű vádlottjának, aki jelenleg előzetesben ül szexuális erőszak vádjával.

A Junge Freiheit cikke szerint a bolgár családot nem utasíthatják ki Németországból, mert EU-s állampolgárok, valamint van rendszeres jövedelmük. Igaz, a családból egyedül a feltételezett elkövető anyja dolgozik – egy építkezésen takarítóként –, de ő is csak október közepe óta. Ez azonban nem számít, a német törvények szerint EU-s állampolgárt nem lehet kiutasítani az országból, ha van helyben munkája.

A Bulgáriából származó családdal kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a balkáni országban fogy a legnagyobb mértékben a népesség az Európai Unión belül. A nagyjából 7,5 millió ember által lakott Bulgáriában hivatalosan a lakosság öt százaléka (325 ezer ember), de az Eurostat becslése szerint a lakosság 10 százaléka (750 ezer ember) cigány, illetve nagyjából 700 ezer török is él az országban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére