Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem tetszett a migránsnak, hogy a húga egy nem muszlim franciával jött össze, ezért megölte a férfit

Horváth Tamás

2019.01.29. 21:00

Harminc éve lesz rá, hogy elgondolkodjon a történteken.

A franciaországi Gard megye törvényszéke harminc év börtönbüntetésre ítélte Samir Kouidert, aki azért ölte meg a húga barátját, Kevin Roudeslyt még 2013-ban, mert az etnikailag francia, vallásilag pedig nem muszlim volt.

A bíróság elutasította a vádlott fellebbezését, miszerint a gyilkosságot csupán hirtelen felindulásból követte el, illetve hogy az csak egy szerencsétlen baleset eredménye volt, így a 29 éves migráns kénytelen lesz elfogadni, hogy három évtizedig a rácsok mögött fognak telni a mindennapjai.

 

A szélsőséges iszlamista nézeteiről már korábban is ismert férfi 2013. december 31-i letartóztatása óta már több verzióval is előállt azzal kapcsolatban, hogy mi is történt pontosan a gyilkosság napján. A legfrissebb vallomása szerint csak azért jelent meg a 21 éves áldozat avignoni lakásánál, hogy megkeresse a húgát, aki két nappal az eset előtt szökött el otthonról.

Elmondása szerint nem tudott arról, hogy a húga a lakásban lesz, sem pedig arról, hogy újra összejött az „őshonos” francia férfival.

Kevin kedvesen fogadott, majd egy mobiltelefon miatt összeverekedtünk, és véletlenül lábon szúrtam”

– olvasható a vádlott vallomásában, aki azt is hozzátette, hogy csak azért volt nála kés, mert az eset előtt nem sokkal találkozott az egyik fiatal barátjával, akitől elvette a nála lévő szúró-vágó eszközt, hogy az nehogy valami „hülyeséget” csináljon vele.  

A szinte tárgyalásról tárgyalásra megváltozó vallomások végére végül az igazságügyi orvosszakértő véleménye tett pontot. A szakember megállapította, hogy a vádlott az áldozat nyaki vénáját elvágta, valamint a tüdejét is szétszurkálta a gyilkos fegyverrel.

A muszlim férfi továbbá hiába tagadta azt is, hogy az emberölést nem rasszista és vallási indítékból követte el, a bíróság kimondta, hogy a gyilkos korábban többször hangoztatta, hogy nem fogadja el, hogy a muszlim vallású húga egy nem muszlim, fehér franciával alkot egy párt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére