Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem szállítanak ki csomagot a város „érzékeny területére”

888.hu

2021.12.07. 21:20

A főleg bevándorlók lakta „különösen érzékeny területre” már nem szállítják ki a csomagokat, mert kézbesítés közben több sofőrt megfenyegettek és kiraboltak. 

 

A bevándorlók által uralt város, a svédországi Valsätra egyes részei már 2017-ben is különösen érzékeny területnek számítottak, ahol a rendőrségnek nehéz vagy szinte lehetetlen volt teljesítenie kötelességét, és fenntartani a rendet. A jelek szerint azonban a környék biztonsága azóta sem javult. Most kiderült, hogy

a PostNord vállalat már egy éve nem szállít ki csomagokat a környék lakóinak, ahhoz, hogy megkapják küldeményeiket, a város másik végén lévő csomagpontra kell elmenniük.

A kiszállítások megszüntetése azonban csak most derült ki, miután az SR hírportál beszámolt egy nőről, aki nemrégiben házhoz szállítással rendelt meg egy tévét, azonban a vállalat csak a csomagpontra kézbesítette a készüléket.

A nőt nem tájékoztatták előre, hogy a csomagja sosem fog megérkezni hozzá, erre akkor kellett rádöbbennie, amikor felhívta az információs vonalat, ahol megkérték, vegye fel a televízióját a város másik végén található csomagponton.

A kiszállítások megszüntetéséről szóló döntést azután hozták meg, hogy több sofőrt is megfenyegettek, és feltörték céges kisteherautóikat.

A kérdéses címre és a környező utcákba a becsült veszélyek miatt nem szállítunk ki. Körülbelül egy éve hagytuk abba a csomagok kivitelét a környékre”

– mondta Alexis Larsson, a PostNord biztonsági vezetője.

Svédország egészében sem túl fényesek a bűnözési statisztikák, a bandaháborúk is folytatódtak, annak ellenére, hogy a kormány megígérte a bandák felszámolását – írta meg a V4NA.

2020-ban új rekordot állítottak fel a lövöldözések számát tekintve, a hatóságok összesen 366 ilyen esetet regisztráltak, és ezekkel összefüggésben 47 haláleset történt. 2021-ben 319 lövöldözést és 44 ezzel összefüggő halálesetet jegyeztek fel. A robbantások száma is magas maradt Svédországban, idén 75 ilyen bűncselekmény történt az országban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Abortuszkereső” weboldalt támogat Joe Biden

„Abortuszkereső” weboldalt támogat Joe Biden

A portálon főként gyermekeknek adnak tanácsokat.

Németországban bevezethetik a nem megválasztásának jogát

Németországban bevezethetik a nem megválasztásának jogát

Tizennégy éves kortól mindenki szabadon megváltoztathatja majd a nemét és a keresztnevét Németországban egy formálódó törvénytervezet szerint, amelyet csütörtökön mutattak be.

Véleménye miatt cenzúrázta Dr. Jordan Peterson pszichológust a Twitter

Véleménye miatt cenzúrázta Dr. Jordan Peterson pszichológust a Twitter

A Twitter cenzúrázta a kanadai pszichológust és bestseller-írót miután az eredeti nevén említette Ellen Page „transznemű színésznőt”, aki ma már „Elliot” néven szerepel, és férfiként azonosítja magát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére