Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem kér fehér gyakornokot a BBC

Forisek Ádám

2017.11.23. 08:28

A BBC frissen közzétett álláshirdetésében rádiós-televíziós gyakornokot keresnek. Az egyik kitétel: nem lehet fehér a jelentkezõ.
LONDON, 08:28

A BBC frissen közzétett álláshirdetésében rádiós-televíziós gyakornokot keresnek. Az egyik kitétel: nem lehet fehér a jelentkező.

A hirdetést a W4MP nevű oldalon tették közzé, ahol parlamenti képviselőknek lehet dolgozni. A BBC álláshirdetése kerek-perec leírja, hogy az egy éves, fizetett gyakornoki lehetőségre nem várnak fehér jelentkezőket:

A szakmai gyakorlatra kizárólag fekete, ázsiai, vagy egyéb, nem fehér etnikai háttérrel rendelkező személyek jelentkezhetnek.”

A BBC 2017-es évre szóló jelentése szerint a fekete és más etnikumú emberek a dolgozók 14,5 százalékát tették ki a csatorna személyzetének, és a cél az, hogy ez a szám 2020-ig 15 százalékra nőjön, míg az LMBTQ-identitású dolgozók számarányát nyolc százalékra kívánják emelni.

A BBC (eddig is ismeretes) baloldali elfogultságát tovább erősíti ez a lépés, amelyet a 2010-es egyenlőségi törvény (Equality Act) tett lehetővé. Ennek a törvénynek a célja az, hogy „bizonyos hátrányos helyzetű csoportok munkahelyekhez és képzéshez jussanak”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére