Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem hackertámadás, hanem Clinton a választási vereség oka

Kékes Viki

2017.01.11. 12:28

A CIA korábbi elemzõje szerint ideje lenne, hogy a demokraták végre szembenézzenek az igazsággal.
WASHINGTON, 12:28

Szó nincs arról, hogy meggyőző bizonyítékok lennének az állítólagos orosz hackertámadásra, Hillary Clinton pedig lenyúlta Sanders jelöltségét és szörnyű jelölt volt. Ezért veszítette el a választást — mondta az RT-nek adott exkluzív interjújában John Kiriakou, a CIA korábbi elemzője.

Kiriakou szerint, ha valóban lett volna hackertámadás, akkor annak lennének nyomai, a Nemzetbiztonsági Ügynökség pedig képes lenne felfedni a támadás pontos forrását. Ilyet azonban nem találtak, az NSA igazgatója pedig nem állt ki a nyilvánosság elé, hogy bejelentse a sikeres támadást. A CIA korábbi elemzője szerint ez mind azt támasztja alá, hogy semmiféle kézzelfogható bizonyíték nincs.

Kiriakou szerint annak ellenére, hogy a washingtoni tisztségviselők folyamatosan meggyőző bizonyítékokról beszélnek, a jelentés, amit a Demokrata Párt kiadott épp ennek az ellenkezőjét támasztja alá. Ráadásul a párt nem tette lehetővé az FBI számára, hogy hozzáférjen a szervereikhez. Így jogosan merül fel a gyanú, hogy valójában nincs semmi a sztori mögött.

A szenátus hírszerzési bizottságának nyílt ülésén az FBI igazgatója azt mondta, hogy a Demokrata Párt többszöri kérésre sem volt hajlandó hozzáférést adni a szerverekhez, amit végül egy harmadik fél — egy külsős cég — bevonásával lehetett megvalósítani.
Kiriakou szerint a Demokrata Párt ahelyett, hogy egy állítólagos orosz hackertámadást hibáztat a választási vereségért, inkább szembenézhetne a valósággal. Ez pedig nem más, mint hogy a vereség oka a jelölt személye volt.

Nehéz ezt kimondanom, mert örökké demokrata maradok, de Hillary Clinton szörnyű jelölt volt. A bizonyítékok azt mutatják, hogy gyakorlatilag ellopta a jelöltséget Bernie Sanderstől, csakhogy az egész visszafelé sült el. Ezért és nem holmi hackertámadás miatt veszített a választáson."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére