Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem fogjátok elhinni, hol alakítottak ki migránsszállást Franciaországban

888.hu

2017.09.07. 15:58

Az európai keresztény kultúra teljes csõdje felé vezet a liberális brüsszeli politika, illetve az azt követõ kormányok magatartása.
TROISVAUX, 15:58

Az európai keresztény kultúra teljes csődje felé vezet a liberális brüsszeli politika, illetve az azt követő kormányok magatartása.

Az európai liberális elit egyértelműen az iszlám vallást és a migránsok befogadását részesíti előnyben a keresztény kultúra megőrzésével szemben. Ennek ékes példája, hogy a Calais-tól 90 kilométerre fekvő kis település – Troisvaux – katolikus kolostorát inkább a migránsok szálláshelyévé alakították, minthogy megőrizzék azt eredeti rendeltetésének céljából.

De mit is várhatnánk a brüsszeli politika nyomdokain járó Emmanuel Macron, valamint szocialista miniszterelnöke, Édouard Philippe által vezette kormánytól?

A kezdeményezést ugyanis maga a francia kormány indította el, hogy csökkentsék a nyomást Calais-n, így lett a korábbi Belval-apátság kolostorából migránsszállás – írja a Breitbart.

Claude Picarda, a migránsközpont vezetője Az Élet nevezetű migránssimogató szervezettel együttműködve működteti a központot, és büszkén mesélte, hogy itt bizony olyan migránsok is lakhatnak, akiket például Németországban vagy más európai országokban nem fogadtak be.

A 22 éves migráns, Ibrahim, aki Csádban született, örömmel konstatálta, hogy:

Itt jó helyünk van, sokkal jobb, mint Calais-ban. Van WC, zuhanyzó és napi háromszor kapunk enni."

Nem mindenki volt azonban elégedett, amiért a francia adófizetők pénzén ingyen szállhat meg és étkezhet Franciaországban:

Nincs internet és az első város 1 óra sétára van. Ez olyan, mint egy börtön"

– panaszkodott egy szomáliai migráns.

Az augusztusban nyílt migránsközpont több mint 100 bevándorlót képes befogadni. Jelzésértékű, hogy a 6 négyzetkilométernyi település lakossága 50 főt számlál, így a helyiek minden bizonnyal kitörő örömmel fogadták a kormány döntését, aminek következtében közel háromszoros kisebbségbe kerültek a saját otthonukban. A település polgármestere elmondta, sokan sérelmezik azt is, hogy egy keresztény kolostorban szállásoltak el olyanokat, akik más, vagy egy vallást sem követnek.

Németországban sem különb a helyzet

Németországban ugyanis "menedékhely-hálózat" jött létre a plébániák között, amiben 351 templom vesz részt, és összesen több mint félezer migránst szállásolnak el. Közülük sokan a "dublini eset" kategóriájába tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a dublini rendelet értelmében a migránsokat abban az országban kell regisztrálni, ahol belépnek az unió területére. A migránsok nagy része tehát illegálisan tartózkodik Németországban, mivel máshol regisztrálták őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére