Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem bírják már ezt idegekkel az írországi Soros-csicskák

Nagy Gábor

2017.12.11. 22:58

Nyomozás indul az Amnesty International (AI) írországi szervezete ellen. Az emberi jogi gittegylet olyat tett, amit még az itthoni Soros-fiókák is megsüvegelnének. Kár, hogy Írországban is törvénybe ütközõ.
DUBLIN, 22:58

Nyomozás indul az Amnesty International (AI) írországi szervezete ellen. Az emberi jogi gittegylet olyat tett, amit még az itthoni Soros-fiókák is megsüvegelnének. Kár, hogy Írországban is törvénybe ütköző.

Az AI ellen azért indult nyomozás, mert nem fizette vissza a Soros György alapítványától érkező támogatást – írja a Pesti Srácok. A helyi Soros-csicskáknak 137 ezer eurót (cirka 43 millió forintot) kellene visszafizetni a milliárdos spekuláns zsebébe, az ugyanis tiltott támogatásnak minősül – még Írországban is.

Az ír civiltörvény 100 ezer euróban szabályozza a tengeren túlról, politikai célra érkező támogatásokat, az AI-nál pedig ebben az esetben jóval többről van szó.

Az illetékes állami szerv megvizsgálta az ügyet, és arra jutott, az AI politikai tevékenységet folytat, emiatt vissza kell fizetniük az OSF-től (Open Society Foundation) kapott összeget.

A helyi Soros-vezér, Colm O'Gorman a sajtónak elhebegte a szokásos lózungokat, hogy már az ír kormány is vegzálja a "civileket", példátlan az, ami Írországban történik.

O'Gorman hozzátette: az Amnesty International egy "jótékonysági szervezet". Lényegében kifejtette, ők jó tündérek, és eszük ágában sincs visszafizetni a Soros-alapítványtól kapott pénzt. Elmondta azt is: tavaly még semmi gond nem volt az apanázzsal, és nem érti, mi történhetett idén.

Az abortuszpárti AI ellen azért indult vizsgálat, mert a szervezet még tavaly kijelentette:

egy olyan kampányon fog dolgozni, amely hatályon kívül helyezi Írország alkotmánymódosítását, ami egyenlő jogokat biztosít a beültetett embriónak és a várandós nőnek."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére