Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napozó nõre támadt a migráns Bécsben

Pörge Béla

2017.06.24. 09:58

Péntek délután egy napozó nõt próbált megerõszakolni egy afgán migráns Bécsben, a Duna-szigeten. Járókelõk mentették meg.
BÉCS, 9:58

Péntek délután egy napozó nőt próbált megerőszakolni egy afgán migráns Bécsben, a Duna-szigeten. Járókelők mentették meg.

Péntek délután négy óra környékén egy 24 éves nő gyanútlanul napozott, csukott szemmel, napszemüvegben a bécsi Duna-szigeten. A fiatal nő egyszer csak arra lett figyelmes, hogy valaki a hasára ült. Ezután a támadó egyből levette a nadrágját, és zaklatni kezdte az áldozatát.

A nő sikítani kezdett, aminek meg is lett az eredménye, négy arra járó gyalogos meghallotta a sikolyokat. A négy diák azonnal a nő segítségére sietett, lelökték az áldozatról a támadót. A diákoknál volt két kutya, így könnyen visszatartották a támadót a rendőrök kiérkeztéig.

Az elkövető egy 23 éves afgán migráns volt, aki egy ottakringi intézményben élt. A rendőrség letartóztatta a menedékkérőt — írja az OE24.

Az egyik diák később elmondta, hogy Istennek hála nem történt rosszabb, a nő fizikailag sértetlen maradt, és remélhetőleg nem szenvedett túl nagy lelki traumát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére