Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagykövetség elõtt akart robbantani a marokkói migráns

Bokor Gábor

2017.04.11. 22:58

A Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) regionális közszolgálati adó szerint a német hatóságok meghiúsítottak egy terrortámadást a német fõvárosban. Egy marokkói menedékkérõ merényletet tervezhetett a berlini orosz nagykövetség ellen.
BERLIN, 22:58

A Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) regionális közszolgálati adó szerint a német hatóságok meghiúsítottak egy terrortámadást a német fővárosban. Egy marokkói menedékkérő merényletet tervezhetett a berlini orosz nagykövetség ellen.

Szombaton fogta el a német rendőrség azt a 24 éves férfit, aki terrortámadást tervezett. A migránstáborban letartóztatott marokkói migránst súlyos, állam elleni bűncselekménnyel gyanúsítják, azonban nem helyezték előzetes letartóztatásba. 

A rendőrök legfeljebb április 21-ig tarthatják úgynevezett megelőző rendőri őrizetben.

A feltételezett, tervezett merénylet potenciális célpontja a berlini orosz nagykövetség lehetett"

– áll a drezdai ügyészség keddi tájékoztatásában. 

Arról nem érkezett tájékoztatás, hogy a gyanúsítottnál találtak-e konkrét bizonyítékokat, például robbanószert vagy részletes terveket. Az ügy súlyosságára való tekintettel beszállt a nyomozásba a szászországi tartományi bűnügyi hivatal és a szövetségi bűnügyi hivatal is.

Az MTI szerint a hatóságok a marokkói férfit tartják felelősnek azért is, mert februárban bombafenyegetés miatt ki kellett üríteni egy borsdorfi iskolát. Robbanószert nem találtak az épületben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére