Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy az oltásellenesség a muszlimok körében

888.hu

2021.08.21. 18:00

A mecseteknél próbálják rávenni a muszlimokat arra, hogy vegyék fel a koronavírus elleni védőoltást.

 

A bécsi városvezetés minden erejével azon van, hogy az oltással szemben szkeptikusnak bizonyuló lakosságot rávegye az oltásra – írja a V4NA. Pénteken külön oltóbusszal keresték fel a város multikulturalitásáról elhíresült Favoriten negyedét, ahol egy mecset előtt, a muszlimok körében kampányoltak a koronavírus elleni védőoltás mellett.

Az oltóbusz az Ausztriai Török-Iszlám Unió több mint 60 mecsetegyesületet egybefogó török ernyőszervezetének, az ATIB kulturális központnak mecseténél állt meg. A szervezők arra számítottak, hogy a mintegy 100 ezer tagot számláló egyesület intézményénél nagy lesz az érdeklődés a többnyire szkeptikus muszlimok körében az oltás iránt.

Az eseményen jelen voltak a sajtó képviselői és Michael Ludwig polgármester is. Utóbbi Ümit Vurallal, az Iszlám Vallási Közösség (IGGÖ) elnökével fogódzkodott is a helyszínen.

A városvezető megköszönte az IGGÖ együttműködését, miután Vural korábban „vallási kötelességként” hivatkozott az oltás felvételére.

Az eXXpress című lap a helyszínen megkérdezte egy idős muszlim asszonytól, hogy mit gondol az oltásról. A nő szkepticizmusának adott hangot és elmondta:

A családjában vagy az ismeretségi körében nagyon kevesen vannak beoltva.”

A helyi híradások szerint, miután a polgármester és kísérői, valamint a média távozott a helyszínről, az „érdeklődők” száma is gyorsan megcsappant, egy órával később már senki sem volt az oltóbusznál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére