Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Nabeel, Salah és a többiek" - már a bíróság elõtt a fiatal lányokat elrabló és megerõszakoló banda

Bokor Gábor

2017.12.05. 10:28

A nagy-britanniai Rotherham városában kiemelten magas a bûncselekmények száma, vélhetõen most majd javulni fognak a statisztikák, hiszen vádat emeltek annak a tízfõs muszlim bandának a tagjai ellen, akik kiskorú lányokat raboltak el és erõszakoltak meg.
ROTHERHAM, 10:28

A nagy-britanniai Rotherham városában kiemelten magas a bűncselekmények száma, vélhetően most majd javulni fognak a statisztikák, hiszen vádat emeltek annak a tízfős muszlim bandának a tagjai ellen, akik kiskorú lányokat raboltak el és erőszakoltak meg.

Csaknem egy tucat helyi férfit vádolnak azzal, hogy nyolc tinédzsert elraboltak, majd csoportosan megerőszakolták az áldozatokat. A vádlottak több mint tíz éven át ki tudták kerülni az igazságszolgáltatást, hiszen bűncselekmények mindegyikét 1998 és 2005 között hajtották végre.

A tíztagú banda ismert volt Rotherham utcáin, a muszlim csoport tagjai félelemben tartották a helyieket. A városban rengeteg olyan bűncselekmény történt, amelyet muszlimok hajtottak végre, egy 11 éves gyereket például teherbe ejtettek.

A banda első tárgyalására októberig kellett várni, ahol összesen 33 bűncselekménnyel vádolták meg őket. A pénteki bírósági tárgyalást el kellett halasztani, mivel állítólag filmezték és fényképezték őket, ami a törvények szerint tilos.

Õk voltak az erőszakolók:
  • A 36 éves Mohammed Imran Ali Akhtar, akit négy pontban zaklatással, egy pontban pedig erőszakkal és drogkereskedéssel vádoltak meg. A férfi állítólag közösült egy fiatalkorú lánnyal is.
  • A 34 éves Nabeel Kurshid ellen erőszak és zaklatás miatt emeltek vádat.
  • A 33 éves Iqlak Yousaf ellen is hasonlók miatt emeltek vádat.
  • A 38 éves Amjal Rafiq szintén emiatt találta magát a bíróság előtt.
  • A 38 éves Salah Ahmed El-Hakam állítólag "csak" egyszer vett részt az erőszakban.
  • A 38 éves Aftab Hussain a bíróság szerint háromszor erőszakolt meg fiatal lányokat, egyik áldozatát pedig elrabolta és úgy erőszakolta meg. 
  • A 36 éves Abid Saddiq volt a banda legkegyetlenebb tagja, őt ötrendbeli zaklatással, négyrendbeli erőszakkal gyanúsítják.
  • A 33 éves Waseem Khaliqot egy pontban vádolják erőszakkal.
  • A 33 éves Masaeud Maliknak zaklatás miatt kell felelnie.
  • A 33 éves Sharaz Hussaint szintén zaklatással vádolják.

Sokan azzal vádolják a rendőrséget, hogy 2001-ig nem tulajdonítottak kellő figyelmet az ügynek, hiába özönlöttek hozzájuk a bejelentések. A rendőrség sokszor az áldozatokat hibáztatta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére