Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Muzulmán "viseletben" jelent meg Trudeau a kanadai homoszexuális-parádén

Sümeghi Lóránt

2017.06.27. 11:58

Kanada liberális miniszterelnöke, Justin Trudeau még a saját közösségén belül is nagy felháborodást okozott, miután a torontói homoszexuális-parádéra szándékosan olyan zokniban érkezett, melyen a muzulmánok böjtjének végét ünneplõ feliratok voltak láthatóak.
TORONTO, 11:58

Kanada liberális miniszterelnöke, Justin Trudeau még a saját közösségén belül is nagy felháborodást okozott, miután a torontói homoszexuális-parádéra szándékosan olyan zokniban érkezett, melyen a muzulmánok böjtjének végét ünneplő feliratok voltak láthatóak.

"Eid Mubarak" – mely a muzulmán böjt (ramadán) utolsó napját (Eid al-Fitr) üdvözlő köszöntés – feliratú, iszlamista félholdakat ábrázoló zokniban jelent meg Justin Trudeau egy, a napokban megrendezett torontói homoszexuális-felvonuláson. A szélsőségesen liberális nézeteiről hírhedt miniszterelnök azonban nagyon úgy tűnik, túl messzire ment ezzel a húzásával, ugyanis még a saját közösségén belül is botrányt okozott. Ugyanis nem kell agysebészi végzettség ahhoz, hogy az ember tudja

az iszlám és bármilyen, a normától eltérő szexuális megnyilvánulás nem jár kéz a kézben.

Sajtóértesülések szerint Trudeau-t erre nemcsak a közösségi médiában, hanem szóban is emlékeztették liberális honfitársai, ugyanis nem egy olyan muzulmán ország van a világon, ahol már a homoszexualitás gyanújába keveredő egyéneket kegyetlenül megbüntetik, rosszabb helyeken akár meg is kövezik. Feltételezések szerint Trudeau-nak vagy fogalma sem volt, hogy mi van a zoknijára írva, vagy épp ellenkezőleg, pontosan tudta, és azt gondolta, a multikulti majd minden ellentétet elsimít. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére