Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Muzulmán erõszaktevés elleni plakátok kerültek ki Nagy-Britanniában

Sümeghi Lóránt

2017.09.04. 16:58

Egy szigetországi, bevándorlásellenes mozgalom worcesteri szárnya megelégelte, hogy a városukban egyre több panasz érkezik olyan muzulmán férfihordákról, akik fiatal lányokat molesztálnak, inzultálnak.
WORCESTER, 16:58

A szigetországi British Renaissance Policy Institute nevű bevándorlásellenes mozgalom worcesteri szárnya megelégelte, hogy a városukban egyre több panasz érkezik olyan muzulmán férfihordákról, akik fiatal lányokat molesztálnak, inzultálnak.

Ennek érdekében egy figyelemfelkeltő akció keretében több olyan plakátot ragasztottak ki városszerte, melyen – az arab írásra hasonlító betűtípust felhasználva – az olvasható:

óvjuk meg a gyermekeket, álljunk ki a kiskorúakat zaklató bandák ellen!"

A kezdeményezést természetesen iszlámellenesnek ítélték a hatóságok, miután több lakossági panasz is érkezett a plakátok miatt. A helyi iszlám közösség felháborítónak tartotta az esetet, szerintük ez csupán arra volt jó, hogy gyűlöletet szítson a helyi muzulmánok ellen. A bevándorlásellenes mozgalom helyi elnöke ugyanakkor hangsúlyozta:

kifejezetten büszke vagyok a tagjainkra, hogy végre cselekedtek ez ügyben. [...] Mi nem vagyunk terroristák, nem vonulunk az utcákra felfordulást generálva. Határozott a fellépésünk, de minden cselekedetünk a jogszabályokkal összhangban van."

Mint ismert, két héttel ezelőtt 18 muzulmán férfit tartóztattak le a brit hatóságok Newcastle-ben, akik egy kiskorúakat molesztáló, erőszaktevő csoport tagjai voltak. A nyomozások szerint több mint 700 gyermek eshetett a többnyire pakisztáni és bangladesi muzulmán férfiak áldozatául.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére