Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Muszlim migránssal újítanak a demokraták Trump ellen

Forisek Ádám

2017.03.30. 15:58

A Demokrata Párt új üdvöskéje Dr. Aszif Mahmud, pakisztáni születésû tüdõgyógyász, aki felvenné a kesztyût Trump bevándorlást korlátozó politikájával.
SACRAMENTO, 15:58

A Demokrata Párt új üdvöskéje Dr. Aszif Mahmud, pakisztáni születésű tüdőgyógyász, aki felvenné a kesztyűt Trump bevándorlást korlátozó politikájával.

A Hollywood Riporter beszámolója szerint a migráns orvos 2018-ban Kalifornia alkormányzójaként kíván indulni. Célja, hogy mindenki számára ingyenes egyetemi oktatást biztosítson, és hogy Donald Trump "gyűlöletével" felvegye a harcot.

Büszke muszlim vagyok, aki imádja Amerikát. Szerintem Trump téved, amikor a muszlimokat támadja. Ideje leszámolni a gyűlölettel, és Kaliforniát megtenni az ellenállás központjává.”

– ecseteli az orvos, aki sokszínűség és tolerancia álomvilágát kívánja tovább éltetni a nyugati államban. Kalifornia egyébként vérbeli liberális államnak számít, Trump győzelme után a liberálisok hisztije olyan méreteket öltött, hogy még az állam függetlenségéért is aláírásgyűjtés indult.

Mahmud először lenne képviselőjelölt, ráadásul Kaliforniában elenyésző a muzulmánok száma. Látva azonban, hogy a liberálisok milyen gyorsan beállnak a muszlimok mögé, kijelenthető, hogy támogatottság szintjén nem lesz sok gondja Mahmudnak. A pakisztáni férfi természetesen demokrata színekben indulna.

Aszif Mahmud Kalifornia alkormányzói pozíciójáért lépne ringbe. Ez a poszt arra jogosítja fel viselőjét, hogy a kormányzó távollétében igazgassa az államot. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást köt Magyarország és Törökország

Megkezdődött a tárgyalás a kiemelt stratégiai partnerségi megállapodás létrehozásáról Magyarország és Törökország között, minthogy a két ország együttműködésének kulcsszerepe van a hazánk előtt álló három legfőbb biztonsági kihívás kezelésében – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

A mielőbbi fegyvernyugvást nevezte célnak Ukrajnában Novák Katalin a Corriere della Sera olasz napilapban kedden megjelent interjúban. A köztársasági elnök Magyarország európai uniós tagságáról azt mondta, az ország a vállalt kötelezettségeket eddig is betartotta, ezután is betartja.

Soros György és az ő országos hálózata

Soros György és az ő országos hálózata

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

Marilyn Mansont ismét beperelték kiskorú elleni szexuális zaklatás miatt

Marilyn Mansont ismét beperelték kiskorú elleni szexuális zaklatás miatt

Az a vád a rockerrel szemben, hogy az 1990-es években többször is szexuálisan zaklatott egy kiskorú lányt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére