Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mozivászonra illõ partit csaptak a G20-ra készülõ német rendõrök, hazaküldték õket

Tóth Dalma

2017.06.28. 22:58

Most kiderült, hogy a németek is igazi bulibárók.
HAMBURG, 22:58

Most kiderült, hogy a németek is igazi bulibárók.

Július 7-8-án tartják a G20-as csúcstalálkozót, amire erősítésképpen több németországi városból érkezett rendőr Hamburgba. Berlinből 220 rendőrt vezényeltek a helyszínre, de már haza is küldték őket, mert egy hatalmas parit rendeztek.

A rendőrök részegen randalíroztak a városban, több köztulajdont megrongáltak, szeméremsértést követtek el és jogtalanul használták a szolgálati fegyvereiket. Egyesek az utcán vizeltek, de sztriptíztáncra és nyilvános szexre is sor került. Thomas Neuendorf rendőrségi szóvivő is elítélte a történteket.

Ez a viselkedés elfogadhatatlan a berlini rendőrség részéről"

– nyilatkozta a Berliner Morgenpostnak.

A rendőröket egy korábban menekültszállásként funkcionáló központban helyezték el Bad Segebergben.

A helyi lakosok panaszt tettek a rendőrségen az ott táborozók viselkedése miatt. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy hány rendőr vett részt a 6:30-ig tartó partiban, de kivétel nélkül mindegyiket hazaküldték másnap.

A berlini rendőrség Facebook-oldalán reagált a történtekre. Elismerték, hogy sor került egy szolgálaton kívüli spontán bulira, ami valószínűleg két születésnapos rendőr miatt kerekedhetett. Hozzátették, hogy az egyenruha is embereket rejt, olyan férfiakat és nőket, akiken nagy a felelősség és egyébként nagyon szakszerűek. A botrányban felismerték a lehetőséget, és Facebook-posztjukban felhívták a figyelmet arra, hogy a rendőrség várja az új lelkes tagokat, akik személyesen is meggyőződhetnek arról, hogy nem egy partirendőrségről van szó, hanem egy szakmailag kiváló szervezetről.

Az internet népe jót virul a történteken, a Twitteren #partpolizei hashtaggel terjed a sztori.

(The Guardian, Deutsche Welle)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére