Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mohammed Abdult nem engedték be a buliba, autóval tért vissza és padlógázzal a táncparkettre hajtott

Bokor Gábor

2019.01.08. 12:28

Padlógázt adott és jármûvével a táncparkett közepét vette célba. Most bíróságra mehet, ahol súlyos vádpontokkal kell szembenéznie.

A maidstone-i bíróságon tárgyalják Mohammed Abdul ügyét, akit azzal vádolnak, hogy szándékosan hajtott bele részegen autójával egy épületbe még tavaly tavasszal. Az ügy előzménye az volt, hogy Abdul be akart jutni bulizni, azonban állapotára való tekintettel a kidobók nem engedték be. 

Még visszajövök, mindenkit megölök és lezúzom ezt a helyet"

– mondta Abdul a bejáratnál. 

A KentOnline beszámolója szerint a támadót gyilkossági kísérlettel és súlyos testi sértéssel vádolták meg, hosszú ideig rácsok mögé kerülhet tette miatt.

Az eset még 2018. március 17-én történt a Gravesendben található Blake nevű szabadtéri éjszakai klubban.

Megfenyegetett minket, hogy megöl, meg emlegetett valami autót, amivel lezúzza az egészet szórakozóhelyet"

– mesélte Peter Muro, az egyik kidobó a rendőröknek. 

A bűnöző tíz perccel később tért vissza Suzuki Vitarájának volánja mögött, az kiabálta, hogy ő megígérte, hogy visszatér, majd ezután padlógázt adott és megpróbált minél több embert elgázolni. Az esetről videó is készült:

Simon Taylor, az ügyben eljáró ügyész szerint az egyik biztonsági ember megpróbálta megállítani a támadót, azonban nem járt sikerrel, Abdul autójával a bulizók közé hajtott, több szórakozót sikerült elütnie. Abdult végül a személyzet és néhány felbőszült bulizó rángatta ki a járműből, és a rendőrség megérkezéséig a földön tartották. A férfi a bíróságon tagadta a kétrendbeli emberölési kísérletet. Az ügyben eljáró bíró nem hirdetett ítéletet, azt majd egy következő tárgyaláson hozzák majd meg. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére