Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minősíthetetlen stílusban szidalmazzák, leköpik és kirabolják az ápolókat Nagy-Britanniában

888.hu

2020.03.31. 16:00

Arra figyelmeztetik az ápolókat Nagy-Britanniában, hogy ne hordják nyilvános helyen a köpenyeiket.

Döbbenetes e-mailt hozott nyilvánosságra a brit The Times című lap.

Az újság birtokába került dokumentum szerint arra kérik Nagy-Britannia egészségügyi személyzetét – különös tekintettel az ápolókra –, hogy ha tehetik, ne hordják a köpenyeiket nyilvános helyeken, ugyanis egyre több támadás történik az országban. Az e-mailben arra is kitérnek, hogy így megvédhetik magukat, ráadásul az sem fordulhat elő, hogy a vírust beviszik a kórházakba.

A lapnak megszólalt egy nővér, aki elmondta, hogy arra is megkérték már az ápolókat, hogy az azonosító kártyájukat se nagyon mutogassák a kórházakon kívül, ugyanis sok esetben előfordult, hogy megpróbálták ellopni ezeket. Az ápolói kártyákat azért lopják el, mert a segítségükkel akár ingyen lehet élelmiszert beszerezni.

Március közepén Susan Steven, a Királyi Ápolói Főiskola igazgatója Twitter-oldalán hívta fel arra a figyelmet, hogy több szakember is arra panaszkodott neki, hogy zaklatták és verbálisan inzultálták őket az utcán.

Elmondása szerint előfordult, hogy betegségterjesztőknek nevezték az ápolókat.

A legfelháborítóbb eset Manchesterben történt.

A Daily Mail című portál beszámolója szerint egy 33 éves ápolót arcon köptek az utcán, miután megkért egy illetőt, hogy álljon kicsit távolabb tőle. Amikor az incidens történt, Sama Shali épp hazafelé tartott, miután ledolgozott egy 10 órás műszakot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére