Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minõségi oknyomozás a CNN-en, avagy "Seggfej úr" töredelmes bocsánatkérése

888.hu

2017.07.06. 21:28

Elképesztõ oknyomozásba kezdett a CNN: megtalálták annak a videónak a készítõjét, aki szerintük az eredeti Trumpos, pankrátoros, CNN-logós videót készítette. A trollocska a CNN cikke szerint töredelmesen bevallotta, hogy õ volt és mélységesen megbánta tettét. A CNN természetesen nem hozta nyilvánosságra a videó készítõjének nevét. Na ez már valami.
ATLANTA, 21:28

Elképesztő oknyomozásba kezdett a CNN: megtalálták annak a videónak a készítőjét, aki szerintük az eredeti Trumpos, pankrátoros, CNN-logós videót készítette. A trollocska a CNN cikke szerint töredelmesen bevallotta, hogy ő volt a videó készítője és mélységesen megbánta tettét.

Emlékeztek még Trump pankrátoros videójára? Erről a pazar alkotásról van szó:

A CNN szerint a videó egy közösségi platformon, a Redditen terjedt el, és innen vehette át Trump – akinek a szóvivője egyébként tagadta, hogy innen szedték volna le a videót.

A troll megtalálására a CNN bevetette a KFile csapatot, akiket még tavaly csábított át a BuzzFeedtől. A csapat sikeresen tevékenykedett a kampányban: különböző programokat és módszereket használva folyamatosan ástak elő a jelöltekről kellemetlen, múltbeli ügyeket.

A csapat ezúttal HanA**holeSolo, azaz HanS888gglyukSolo nyomába eredt, ugyanis ezt a nevű Reddit-felhasználót azonosították a videó eredeti készítőjeként.

A KFile csapata a felhasználó által posztolt dolgokból, valamint a magáról megosztott személyes adatait felhasználva az oknyomozó újságírók beazonosították S888gglyuk uraság legfontosabb életrajzi eseményeit, majd ezután a Facebookon kezdtek keresgélni a megszerzett adatok alapján és végül sikerült megtalálni.

A férfit hétfőn telefonon és e-mailen is megkereste a CNN, ám egyikre sem válaszolt. Másnap azonban minden posztját törölte a Redditen és egy bocsánatkérést tett közzé. Ebben egészen elképesztő mondatok vannak, például ilyenek:

amiatt is bocsánatot szeretnék kérni, amiért a posztjaim rasszisták, iszlamofóbok és antiszemiták voltak. Nem vagyok ilyen ember, szeretek és elfogadok minden embert és így tettem egész életemben."

Ugyanis a CNN kiemelte, hogy szinte mindegyik posztból áradt a gyűlölet. A CNN a Trump által megosztott videót úgy próbálta beállítani, mintha a készítője és Trump a liberális hírcsatorna munkatársai elleni fizikai bántalmazásra szólítanák fel ezzel követőiket. HanS888gglyukSolo ezért is töredelmesen elnézést kért.

A CNN elmondta, hogy a bocsánatkérős posztot azóta törölték a /The_Donald subreddit moderátorai.

A bocsánatkérés után S888gglyuk úr felhívta a CNN KFile csapatát, akiknek interjút is adott. Ebben elsősorban arra kérte a hírcsatorna a munkatársait, hogy ne hozzák nyilvánosságra a nevét, mivel félti testi épségét és családját. Majd ezt írta a hírcsatorna:

A CNN nem hozza nyilvánosságra HanS888gglyukSolo valódi nevét, mivel ő egy magánszemély, aki töredelmesen bocsánatot kért, és megbánást mutatott azzal, hogy levette sértő posztjait és megígérte, hogy a jövőben nem fogja megismételni ezt a csúnya viselkedést a közösségi médiában. Amennyiben ez megváltozik, akkor a CNN fenntartja magának a jogot, hogy nyilvánosságra hozza a férfi kilétét"

áll a hírcsatorna cikkében. Azaz konkrétan befenyítették a trollt. Nesze neked médiaetika.

Ami miatt a troll töredelmes bocsánatkérése igazán mulatságos lett, a cikk végén található. A CNN újságírója arról kérdezte, hogy mi a helyzet a gyűlölködő posztokkal:

Minden fajú, hitű és származású embert szeretek. Az egyik legjobb barátom homoszexuális, a másik legjobb barátom zsidó és még egy másik legjobb barátom muszlim"

– nyilatkozta a megtért troll, a Reddit Szegedi Csanádja, S888gglyuk úr a CNN-nek.

Amikor már azt hinné az ember, hogy egy magára valamit is adó hírcsatorna tényleg megpróbál odafigyel a jó hírére, akkor megszólaltatják S888gglyuk uraságot, aki a kezét tördelve megbánja trollkodásait. Ennél hülyébbek már nem igazán lehetnek. Vagy csak simán fake news az egész.

Mindenesetre a csatornának jobban kellene vigyázni a s888ggfejekkel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére