Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindent, amit csak lehetséges, hullaházzá alakítanak Nagy-Britanniában

888.hu

2020.04.03. 14:32

Ideiglenesek is épülnek.

Az adatok szerint Nagy-Britanniában 33 718 igazoltan koronavírusos beteg van, eddig közel 3 ezer ember nem élte túl a kórt.

A rengeteg halott miatt a hatóságok egy ideiglenes hullaház építését kezdték meg London Newham negyedében. A létesítményben fogják tárolni azokat az elhunytakat, akik temetésre vagy hamvasztásra várnak. A kerület polgármestere szerint tisztában vannak vele, hogy a halottak száma nőni fog, ezért is kezdett a kormány hullaházépítésbe.

A The Mirror című lap értesülései szerint a létesítmény első körben két futballpálya nagyságú lesz.

Nem ez az első ilyen jellegű építkezés Londonban, ugyanis korábban a brit főváros központjában is felhúztak egy hullaházat, de állítólag az csak 100 holttest befogadására képes.

Skóciában a hadsereg egyik hangárját alakították át hullaházzá, igaz, ezt csak a legrosszabb esetben akarják használatba venni. Milton Keynes városában viszont – Madridhoz hasonlóan – egy zárt korcsolyapályát alakítottak át halottasházzá.

Bár az esküvők és keresztelők már be vannak tiltva az Egyesült Királyságban, a temetések egyelőre még engedélyezve vannak. Ugyanakkor a hatóságok arra kérik a gyászolókat, hogy ha a szertartás mellett döntenek, mindenképpen szűk körben helyezzék örök nyugalomra a szeretteiket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére