Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindennapok Malmõben: fényes nappal egy óvoda elõtt történt a brutális leszámolás

Bokor Gábor

2018.12.12. 22:00

Szerda reggel több lövéssel végeztek az áldozattal, miközben onnan pár méterre a gyerekek az óvodában reggeliztek.

Szerda reggel fél kilenc körül a gyerekek éppen reggeliztek a Kråkan Förskola nevű malmői óvodában, mikor egy brutális gyilkosság történt az utcán, pont amerre az étkező ablaka néz. Több szemtanú látta, hogy a támadók szabályosan kivégezték az áldozatot, közvetlen közelről több lövéssel végeztek vele. 

Négy vagy öt embert láttam, mindannyian fekete ruhát hordtak, egyiküknél pisztoly is volt. Aztán csak azt hallottam, hogy lőnek, legalább négy lövést hallottam. Az elkövetők ezután bepattantak egy autóba és gyorsan elhajtottak"

mondta az egyik szemtanú. 

Az óvoda személyzete is hallotta a lövéseket és látták, ahogy az elkövetők menekülnek. Bár a gyerekek is biztos észrevették a gyilkosságot, nem érthették, mi történt. Az egyik szülő, Alex Regnér nem sokkal a gyilkosság után hagyta el az intézmény épületét és még akkor is rengeteg vér volt a járdán. 

Láttam egy 35-40 éves nőt, a mentőautó mellett állt és sikoltozott, nagyon felzaklató látvány volt. Aztán ott volt még egy fiatal férfi is, mérgesnek tűnt és egy garázsajtót püfölt"

– mesélte Regnér, aki épp egy tanár-szülő találkozón vett részt reggel. 

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat

Alice Bah Kuhnke svéd kulturális miniszter szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az I...

A férfi aggodalmát fejezte ki, ugyanis kisgyerekek laknak a környéken, ahol nem ez volt az első erőszakos bűncselekmény.

Pár héttel ezelőtt egy férfi késsel a kezében rohangált fel-alá. Gyerekeket és anyákat akart megölni abban a parkban, ahova a lányomat is szoktam vinni hétvégente. Most meg ez történik az óvodánál"

– fogalmazott. 

Erika Oldbert, a Sydsvenskan nevű helyi újság tudósítója épp a helyszínen volt a leszámolás idején. A nő elmondta, akkor ért oda, mikor a támadók már elmentek, az áldozat a földön feküdt és minden tiszta vér volt. 

Amikor odaértem, még lélegzett, de nagyon rosszul nézett ki. Hörgött csak, láttuk, hogy nagyon rosszul van"

– mesélte Oldbert.

A rendőrség később megerősítette, hogy az áldozat a kórházban életét vesztette. A rendőrség jelezte, hogy gyilkosság ügyében indítottak nyomozást és kérik a szemtanúk jelentkezését.

A bűn városa

A szerda fegyveres támadás már sokadik a délsvéd iparvárosban. A városban több, javarészt bevándorlókból álló utcai banda is működik, melyek a prostitúcióból, a kábítószer-kereskedelemből és a bérgyilkosságokból tartják fenn magukat. Eddig idén több mint tíz ember halálához vezettek a bandagyilkosságok Malmőben. Az előző hónapban négy lövöldözés volt, mindez 24 órán belül, amiben egy ember súlyosan megsérült.

A nyáron mi is írtunk arról, hogy Malmö központjában, többen megsebesültek. Egy fegyveres nyitott tüzet akkor a nagyvárosban, a támadó shotgunt használt. A lövöldözés helyi idő szerint 9 környékén történt a Drottninggatan sugárút közelében lévő rendőrőrs mellett. Emiatt a rendőrök hamar kiértek a helyszínre. Szemtanúk az újságnak arról számoltak be, hogy 15-20 lövést hallottak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére