Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden tizenegyedik hamburgi bûnözõ menedékkérõ

Pörge Béla

2018.08.04. 11:54

A statisztikákból az már nem derül ki, hogy a maradék 90 százalék hamburgi között mennyi a migrációs háttérrel rendelkezõ elkövetõ.

Nőtt a menedékkérők aránya a bűnelkövetők között Hamburgban – írja a Junge Freiheit.

2018 első felében már 9,5 százalékra rúgott a külföldi bűnözők aránya a városban, ez tavaly még "csak" 8,6 százalék volt. Fontos megjegyezni, ez csak azon bevándorlókat jelenti, akik nem rendelkeznek német állampolgársággal, hiszen valamiért származás alapján egyébként nem lehet bűnügyi statisztikákat vezetni Németországban.

Vélhetően a migránsok és a migrációs háttérrel rendelkezők aránya ennél jóval magasabb Hamburgban, de így is beszédes, hogy minden tizenegyedik bűnöző külföldi. Ez összesen 17 405 elkövetőt jelent, köztük 1493 afgán, 713 szír, 458 ghánai és 346 iraki található.

Hamburgban a hivatalos adatok szerint egyébként a lakosság 0,5 százaléka menedékkérő, körükben tehát 19-szer nagyobb a bűnözés esélye.

További érdekesség, hogy a tavalyi 1,2-ről 13 százalékra nőtt az erőszakos bűncselekmények elkövetői között a menedékkérők aránya, de szexuális bűncselekmények elkövetői között is nőtt a bevándorlók aránya.

Az adatokkal kapcsolatban érdemes megjegyezni a CDU álláspontját a migrációval kapcsolatban.

Az, aki bűncselekményt követ el, nem jogosult a menekültstátuszra és ki kell utasítani az országból."

A konkrét üggyel kapcsolatban Dennis Gladiator, Hamburg CDU-s képviselője nyilatkozta ezt, de hasonló kijelentéseket tett már több vezető politikus is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére