Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden negyedik háztartásban lekapcsolják a fűtést az energiaárak miatt

888.hu

2022.08.30. 11:30

Figyelmeztettek: a gazdasági válság akár utcai zavargásokba is torkollhat.

 

A hétfőn közzétett közvélemény-kutatás szerint minden negyedik brit nem fogja bekapcsolni a fűtést az emelkedő energiaárak miatt.

A legújabb statisztika azt mutatja: a gazdasági válság akár utcai zavargásokba is torkollhat.

 

 

A The Telegraph beszámolója szerint a Liberális Demokraták által megrendelt, múlt héten befejezett közvélemény-kutatásból kiderült, hogy az emberek mintegy 23 százaléka azt tervezi, hogy idén télen nem kapcsolja be a fűtést, ha az energiaárak emelkednek, a megkérdezettek 11 százaléka azt nyilatkozta, hogy hitelt kíván felvenni a rezsi fedezése miatt.

Összességében a megkérdezettek 69 százaléka mondta azt, hogy a téli hónapokban kevesebbszer fogja bekapcsolni a fűtést az emelkedő árak miatt.

 

 

Miközben Nadhim Zahawi kancellár esküdözött, hogy a hatóságok terveket készítenek a válság kezelésére, a kritikusok azzal vádolták a Konzervatív Pártot, hogy elaludt a kormánykeréknél, miközben azt találgatják, ki legyen a következő pártvezetőjük.

A helyzetet tovább rontja, hogy a párt leköszönő vezetője, Boris Johnson kétszer is nyaralt, míg mások anyagi gondokkal küszködtek, majd kiruccant Ukrajnába is.

 

Franciaországban és Németországban egyaránt arra figyelmeztettek a vezető hatóságok, hogy a téli hónapokban a gazdasági nehézségek miatt a közvélemény hangot adathat a nemtetszésének.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

Egy keresztény anya beperelte négyéves gyermeke brit iskoláját, miután az állítólag arra kényszerítették, hogy részt vegyen egy „LMBTQ-felvonuláson”.

Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán reagált a Novinite cikkére, amelyben arról írnak, hogy Ursula von der Leyen és Manfred Weber megerősítenék az EU határvédelmét. A kormányfő ezzel kapcsolatban fejtette ki véleményét a Facebookon.

Zelenszkij szeretné, ha a parlament napirendre venné a betiltott ellenzéki párt képviselőinek megfosztását mandátumuktól

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felkérte Ruszlan Sztefancsuk parlamenti elnököt, vizsgálja meg azt az állampolgári javaslatot, hogy a törvényhozás vegye napirendre a betiltott Ellenzéki Platform – Az Életért (OPZZS) ellenzéki párt képviselőinek mandátumuktól való megfosztását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére