Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden negyedik fiatal bécsi muszlim dzsihadista

Pörge Béla

2016.10.16. 18:58

Ijesztõ adatokat jelentetett meg egy felmérés Bécs városával kapcsolatban.
BÉCS, 18:58

Ijesztő adatokat jelentetett meg egy felmérés Bécs városával kapcsolatban.

A felmérés során 401, 14 és 24 év közötti fiatalt kérdeztek meg vallásukról, és különböző csoportokhoz való viszonyukról. Már az az adat is beszédes, hogy a megkérdezettek több mint fele muszlim vallású, és csak 36 százalékuk keresztény, a többiek ateisták, vagy egyéb vallásúak. A készítők azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ezek az adatok nem reprezentálják egész Bécset, ugyanis első sorban szociális otthonokban vagy szegény családokban élő fiatalokat kérdeztek meg.

A nehezebb sorsú bécsi muszlimok 59 százaléka elutasító a homoszexuálisokkal szemben, 47 százalékuk ellenségesen viszonyul a zsidókhoz. Az összes megkérdezett esetében az antiszemiták aránya 33 százalék volt, míg a homoszexualitást a katolikusoknak csak 24 százaléka utasította el.

Ezeknél jóval ijesztőbb, hogy a muszlimok 27 százaléka szimpatizál a dzsihadistákkal. Õk elutasítják a nyugati kultúrát, és Ausztria törvényei fölé helyezik az iszlám útmutatásait.

A bécsi baloldal is veszélyesnek tartja  helyzetet, ám Sandra Frauenberger, szocialista városi tanácsos szerint ezeket a fiatalokat meg kell védeni, mert ők vannak veszélyben, nem pedig ők veszélyeztetik a társadalmat.

A deradikalizációra és az iszlamizáció megelőzésére létrejött bécsi hálózat szerint a legfontosabb a szülők szerepe, velük kell a városnak beszélnie erről a problémáról, hogy ne alakuljon ki nagyobb baj.

(Kronen Zeitung)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére