Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden afrikai „édesanyja” lett Angela Merkel

Békési Marcell

2019.10.27. 09:58

Egyre több bevándorló nyilatkozik úgy, hogy kifejezetten Merkel szívélyes hívására érkezett Európába.

Guineai bevándorlókat interjúvolt meg a német ZDF állami televíziócsatorna egy olasz menekülttáborban. A három megkérdezett nyugat-afrikai fiatalember úgy nyilatkozott, hogy Merkel hívására indultak útnak Németországba a jobb élet reményében. A kancellárra mint „minden afrikai édesanyjára” hivatkoztak.

Másikuk azt mondta, hogy sok motiváló videót látott Merkeltől a YouTube-on, és ez sarkallta arra, hogy végül útra keljen.

Angela Merkel sokat tett az illegális migrációért. Ő minden afrikai édesanyja. Ő az oka annak, amiért ilyen sok afrikai érkezik Németországba.

A kancellár beceneve egyébként a németek között is Mutti (vagyis „Anyu”) és egyre jobban terjed a becenév a bevándorlók között is. 2018-ban egy szír migráns, aki két feleségével és hat gyermekével érkezett köszönte meg „Mama Merkelnek”, hogy egész családját befogadták és állami segélyt kapnak – annak ellenére, hogy a poligámia Németországban egyébként tiltott.

2015 és 2018 között Németország lakossága meredeken emelkedett köszönhetően a nagyjából kétmillió közel-keleti és afrikai bevándorlónak. A volt nyugati tartományokban már több bevándorló származású hatéves kor alatti gyerek él, mint német.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére