Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden a régi: Ugyanazok támadják Magyarországot, mint eddig

888.hu

2020.05.13. 19:10

Holnap Magyarország lesz a téma az EP-ben.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kiábrándítónak és szánalmasnak nevezte, ami az EP-ben történik, úgy fogalmazott, szégyenteljes, hogy még a koronavírus-járvány közepette sem nyugszik az európai bal- és liberális oldal és a Soros-hálózat.

Európában már 160 ezren haltak meg a járványban, és milliók lettek munkanélküliek, ezek az erők még ebben a helyzetben sem az európai polgárok sorsával, hanem Magyarország megtámadásával vannak elfoglalva

– mondta, hozzátéve: most éppen a koronavírus-törvényt használják fel a hazánk elleni akcióra.

Véleménye szerint a törvény csak egy újabb ürügy, hiszen a jogszabályról kénytelen-kelletlen már az Európai Bizottság már hivatalosan is megállapította, hogy semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot.

Deutsch Tamás emlékeztetett arra is, hogy azok, akik napestig a jogállamról papolnak, úgy kívánnak politikai ítéletet mondani Magyarország felett, hogy a tisztességes eljáráshoz fűződő legalapvetőbb elvet semmibe véve, egyszerűen megakadályozzák a magyar kormányzati álláspont megjelenítését a brüsszeli vitában.

Mi, a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői továbbra is ki fogunk állni Magyarországért és a magyar emberek védelméért

– fogalmazott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére