Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milliárdokat adott a brit állam palesztin iskoláknak, amelyek aztán dzsihádot propagáltak

Forisek Ádám

2018.04.02. 19:30

A dzsihád dicsõítésén kívül a milliárdokkal kitömött iskolák a zsidók elleni gyûlöletet, az iszlám radikalizmust és Európa iszlamizációját is propagálták.
LONDON, 19:30

A dzsihád dicsőítésén kívül a milliárdokkal kitömött iskolák a zsidók elleni gyűlöletet, az iszlám radikalizmust és Európa iszlamizációját is propagálták.

A The Times számol be arról, hogy a tavalyi évben 20 millió fonttal (átszámítva kicsivel több mint 7 milliárd forinttal) támogatta a brit állam palesztin iskolák működését. Történt mindez annak ellenére, hogy az illetékes miniszterek tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy ezekben az iskolákban a dzsihádot propagálják.

Egy parlamenti ülés alkalmával az egyik képviselő, Alistair Burt elismerte, hogy brit adófizetők pénzéből 33 000 olyan tanárt tartanak el, akik egytől egyig részt vesznek az iszlamista eszmék terjesztésében.

Az iskolai oktatásban megvalósuló toleranciát felügyelő nonprofit szervezet, az Impact-SE által írt jelentés szerint a palesztin iskolákban használt tankönyvek nemcsak a zsidók elleni gyűlölet szítják Izrael állam folyamatos ócsárlásával, de többek között explicit módon ábrázolják Európa muszlim invázióját is:

Csak hogy egyértelműsítsük: már hétéves gyerekek is ezt láthatják a tankönyvekben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére