Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mikor azt hiszed, hogy nincs már lejjebb: elektromos busz szélvédőjére sikerült magát felragasztóznia egy méhecskének öltözött klímakultista fiatalembernek

Békési Marcell

2019.12.04. 21:30

Mára elég volt az internetből.

Az Extinction Rebellion kommuni környezetvédő szekta szervezet hatalmas, két számjeggyel leírható (11-12 fős) tüntetést rendezett az angol liberális párt kampányfinisében. Az érdekessége az a dolognak, hogy a szervezet tüntetői kicsit eltévedhettek, mert pont azok ellen a libdemek ellen tiltakoztak, akikkel egyébként nagy vonalakban egyetértenek.

A párt épp kampánykörúton volt, mikor a busz elé egy csapat kultista beállt, és kivált közülük egy méhecskének öltözött szimpatikus bajuszos fiatalember. Az aktivista srác beketchupozta a busz ablakát, majd tenyerére ragasztót kenve felragasztotta magát a szélvédőre, míg közben a többiek a szokásos rituálét végezték: klímajelszavakat skandáltak, és matricákat ragasztottak a buszra, így tiltakozva az – egyébként egyetlen komolyan vehető támogatottsággal rendelkező – angol liberális párt ellen.

A tüntetés apropója egyébként az volt, hogy a választási programjában a libdem nem volt eléggé zöld, ami szintén furcsa, tekintve, hogy a párt 100 oldalas kampányprogramjának harmadik leghangsúlyosabb kérdése volt a klímapolitika (a brexit és az LMBTQ-jogok után).

A nagyjából másodikos gyerekzsúrokat megidéző rendezvényen az tette fel az i-re a pontot, mikor kiderült, hogy

a fiatalembernek egyébként egy elektromos buszra sikerült magát felragasztania.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére