Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsokat és embercsempészeket fogtak el Belgiumban

888.hu

2018.08.24. 11:24

A valóságtól teljesen elszakadt liberálisoknak hála virágzik az emberkereskedelem és a szervezett bûnözés Európa központjában.
BRÜSSZEL, 11:24

A valóságtól teljesen elszakadt liberálisoknak hála virágzik az emberkereskedelem és a szervezett bűnözés Európa központjában.

Az MTI beszámolója szerint több városra kiterjedő rendőrségi művelet keretében tíz embercsempészt és 27 migránst fogtak el Belgiumban.

Rendőrségi információk szerint az embercsempészek Belgium flamand nyelvű északi régiójában található Kwatrecht városában lakásokat tartottak fent. Ezekben szállásolták el a migránsokat mindaddig, amíg lehetőségük nem nyílt arra, hogy a közeli autópálya pihenőjében a Nagy-Britanniába induló hajókat kiszolgáló Oostende vagy Zeebrugge kikötőjébe tartó kamionokra szállítsák őket.

Az embercsempészek csoportjának tagjait a belga tengerpart felé vezető autópálya-pihenőben, az ahhoz közel eső Kwatrechtben, valamint Antwerpenben és Mechelenben állították elő. Az elfogott eritreai, etiópiai és szudáni migránsok közül nyolcat az Idegenrendészeti Hivatalhoz irányítottak, egy nőt fogházba szállítottak, a többieket kiutasították az országból.

A rendőrség szerint Belgium tranzitországnak számít. Az év első hat hónapjában 6431 olyan migránst azonosítottak, akik Belgiumban nem éltek a menedékkérelem benyújtásának lehetőségével, hanem Nagy-Britanniába akartak utazni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére