Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsok támadtak egy ausztrál tévéstábra Stockholmban

888.hu

2016.03.21. 20:48

A bevándorlásról forgattak filmet a svéd fõvárosban, amikor elõször egy autóból megdobálták õket, majd az operatõr lábán is áthajtottak kocsival. A rendõrségnek sajnos nincs ideje kivizsgálni az ügyet.
STOCKHOLM, 20:48

A bevándorlásról forgattak filmet a svéd fővárosban, amikor először egy autóból megdobálták őket, majd az operatőr lábán is áthajtottak kocsival. A rendőrségnek sajnos nincs ideje kivizsgálni az ügyet.

Később már közvetlen közelről támadtak rájuk: ki akarták rúgni a kezükből a kamerát, sőt az egyik férfi megpróbálta arcon ütni a technikust. Végül egy helyi férfi, egy elektromos kerekesszékkel fékezte meg a támadókat.

A rendőrség nem vizsgálja az ügyet, úgy fogalmaztak: másra kell koncentrálniuk.

Az ausztrál Kilences Csatorna stábja Stockholm egyik, többségében kelet-afrikai muszlim bevándorlók által lakott külső kerületében forgatott. A svéd újságíró azt mutatta volna meg, milyenek azok a bizonyos no-go zónák, ahová a rendőrség sem feltétlenül szeret belépni.

A forgatás rosszul indult. Az operatőr lábán ugyanis végighajtott egy kocsi - minden valószínűség szerint szándékosan. A stáb a rendőrséghez fordult segítségért.

A helyiek egy csoportja örömmel fogadta az ausztrálokat, és kedvesen elbeszélgettek velük. Úgy látszott, minden jól alakul. Már menni készültek a tévések, amikor hirtelen minden megváltozott.

Maszkos férfiak jelentek meg, akik előbb csak szóban inzultálták a tévéseket, követelve, hogy azonnal menjenek onnan. Később dobálni és lökdösni kezdték őket. A rendőrök - úgy tűnik - nem látták az akciót. A lökdösődésnek egy helyi lakos vetett véget, amikor motoros kerekesszékével nekihajtott a bandavezérnek. Erre a támadók távoztak, és hagyták elmenni a tévéseket is.

A rendőrség szóvivője a lapnak azt nyilatkozta: ők a maguk részéről lezárták az ügyet, mert - úgymond - komoly rendőrségi szakértők szerint másra kell koncentrálniuk.

(M1, The Local, The Sydney Morning Herald)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére