Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránscsempész-hálózatra csaptak le Németországban

Tóth Dalma

2018.05.08. 13:28

A nagyszabású razziában több száz rendõr vett részt.
HAMBURG, 13:28

A nagyszabású razziában több száz rendőr vett részt.

Németország északi és középső részén nagyszabású razziát hajtottak végre egy embercsempész-hálózat felszámolása érdekében – közölte kedden egy német rendőrségi szóvivő.

A rajtaütésre Hamburgban, Brémában, Alsó-Szászországban és Szász-Anhaltban került sor. Az akcióban mintegy 800 rendőr vett részt, irodákat, lakásokat kutattak át.

A hétfő késő este kezdett műveletben olyan gyanúsítottakat vettek célba, akik külföldieket – többségében moldovai állampolgárokat – csempésztek be Németország területére, és ott illegálisan dolgoztatták őket. Többségében hamis román személyazonosító okmányokat használtak a csempészéshez.

Több gyanúsítottról azt feltételezik, hogy közük lehet a Reichsbürger (birodalmi polgárok) nevű revizionista mozgalomhoz – közölte a szóvivő, de erről a kapcsolatról részleteket nem árult el.

A hatóságok a razziák során őrizetbe vettek két német és egy orosz állampolgárt Hamburgban. Letartóztatásukról kedden döntenek. Az embercsempészbandának legalább 8 tagja volt, voltak köztük ukránok is. A hamburgi razzia során 35 illegális migránsra bukkantak a házkutatást követően.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére