Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migráns gyerekek ezrei tûntek el Németországban

Bertha László

2016.02.03. 11:52

Csaknem ötezer migráns gyermeket és fiatalkorút tartanak nyilván eltûntként Németországban.
BERLIN, 11:48

Csaknem ötezer kísérő nélkül érkezett gyermeket és fiatalkorút tartanak nyilván eltűntként Németországban – a szövetségi bűnügyi hivatal adatait a Mitteldeutsche Zeitung című lap ismertette.

A hatóság kimutatása alapján 2016. január 1-jén 4749 gyermeket és fiatalkorút tartottak nyilván eltűntként. Az adatok szerint a 13 évesnél fiatalabb gyermekek közül 431-en, a 13-18 év közötti korosztályból 4287-en, míg a 18 éven felüliek közül 31-en tűntek el. A bűnügyi hivatal szóvivője a lapnak úgy nyilatkozott, hogy az adatok csupán egy „pillanatfelvételt” mutatnak. Elmondása szerint az eltűntként nyilvántartott gyerekek többsége gyakran hamar előkerülnek.

Ugyanakkor azt sem lehet kizárni, hogy vannak olyanok, akiket bűnözők raboltak el. Erről azonban a hatóságoknak nincsenek pontos ismeretiek.

Az Europol becslései szerint az Európai Unió egészét tekintve legkevesebb 10 ezer migráns gyermek vagy fiatalkorú tűnt el a tavalyi évben. Egyedül Olaszországban 5000, Svédországban pedig további 1000 fiatalnak veszett nyoma. Az európai bűnügyi szervezet attól tart, hogy közülük sokan a szervezett bűnözés áldozataivá váltak.

(Finanz Nachrichten)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére