Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Míg békésen aludtál, a Föld másik oldalán két merénylet is volt

Bokor Gábor

2019.11.13. 08:00

Az egyik Afganisztánban, a másik Indonéziában.

Legkevesebb hét ember meghalt, hét másik megsebesült szerdán az afgán főváros, Kabul egyik negyedében történt terrorista merényletben – közölte a helyi belügyminisztérium szóvivője. Naszrat Rahimi Twitter-oldalára kitett tájékoztatása szerint egy öngyilkos merénylő robbanóanyaggal megrakott járművével nekihajtott egy páncélozott terepjárónak az út mentén a belügyminisztérium épületegyüttesének hátoldalában. A terepjáró valószínűleg rangos tisztviselőt szállított.

Fotó: AFP

A biztonsági erők lezárták a merénylet helyszínét. A területet sűrű, fekete füst lepte el. A hatalmas robbanásban megrongálódtak a közeli épületek, közte számos üzlet, valamint több jármű. Egyelőre egy szervezet sem vállalta a terrortámadás elkövetésének felelősségét.

Indonéziában pedig egy öngyilkos merénylő robbantotta fel magát a Szumátra szigetén fekvő Medan városának rendőrkapitányságánál szerdán, több rendőr megsebesült, de csak a támadó vesztette életét – jelentette a helyi sajtó. Tatan Dirsan Atmaja észak-szumátrai rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy robbanás történt, és valószínűleg öngyilkos merénylő hajtott végre támadást helyi idő szerint 8 óra 40 perckor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére