Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi lesz Obama hagyatékával?

Bokor Gábor

2017.06.28. 08:28

Az amerikaiak már nagyon szabadulnának a Barack Obama által bevezetett egészségbiztosítási rendszertõl, azonban homokszem került a gépezetbe, mivel kedden elhalasztották az új törvény elfogadását. Donald Trump amerikai elnök viszont elmondta, hogy a halasztás ellenére is van esély arra, hogy idõvel elfogadják az új törvényt.
WASHINGTON, 8:28

Az amerikaiak már nagyon szabadulnának a Barack Obama által bevezetett egészségbiztosítási rendszertől, azonban homokszem került a gépezetbe, mivel kedden elhalasztották az új törvény elfogadását. Donald Trump amerikai elnök viszont elmondta, hogy a halasztás ellenére is van esély arra, hogy idővel elfogadják az új törvényt.

Donald Trump a Fehér Házban tartott megbeszélést az összes republikánus szenátorral, akiket azután hívott meg, hogy Mitch McConnell, a szenátus republikánus frakciójának vezetője bejelentette, hogy elhalasztják a voksolást a törvényjavaslatról.

Az előző elnökről elnevezett Obamacare egészségbiztosítási törvény visszavonása nagyszerű lesz, ha sikerül elérnünk"

– mondta a tárgyaláson az amerikai elnök, aki később reményét fejezte ki, hogy még van esély az elfogadásra, hiszen véleménye szerint ez nagyon-nagyon fontos az embereknek, és nagyon-nagyon fontos az egész ország.

McConnell a tárgyalás után úgy fogalmazott, hogy a republikánusoknak muszáj saját megoldást találniuk, mert ha a demokratákkal kellene egyeztetniük, az egyúttal a republikánus elképzelések végét is jelentené.

Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet egyszerűen elfogadhatatlan, fenntarthatatlan és a cselekvés hiánya nem megoldás" 

– mondta McConnell.

A republikánusok most azt tervezik, hogy újraírják a törvényjavaslatot, majd kikérik hozzá a Kongresszusi Költségvetési Bizottság nevű, pártoktól független elemző intézet véleményét is, és a tervezetet csak ezután bocsátják ismét vitára – írja az MTI.

Úgy tudni, hogy a következő, a tervezetről szóló vitára csak a nyári szünet után kerülhet sor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére