Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel túl késõn látogat Chemnitzbe

Pörge Béla

2018.11.16. 08:43

A helyiek nem értik, miért most megy el hozzájuk a kancellár.
CHEMNITZ, 8:43

A helyiek nem értik, miért most megy el hozzájuk a kancellár.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Angela Merkel az ősszel ellátogat Chemnitzbe, ahol a Freie Presse nevű újság olvasóival vesz részt egy beszélgetésen.

A látogatásra most, november közepén kerül sor. A Focus viszont arról ír, hogy a helyiek szerint túl későn kereste fel őket Merkel. A városban már lenyugodtak a kedélyek, a lakók már túl vannak a nyár végén történteken, így Merkel látogatásának nem sok értelme van.

Mint ismert, augusztus végén két migráns megölt egy embert Chemnitzben. A bűncselekmény következtében hatalmas tüntetések robbantak ki a városban, a helyiek a bevándorlás ellen tüntettek. A baloldali és a liberális média a felháborodott embereket nácizni kezdte, azzal vádolták meg a tüntetőket, hogy migránsokra vadásztak. A chemnitzi embereket még a belügyminiszter, Horst Seehofer is megvédte, a tüntetéssorozat pedig komoly kormányzati válságot is okozott.

A kedélyek nagyjából egy hónap után, szeptember végére csillapodtak le, Merkel látogatásának időzítése így valóban érdekesnek mondható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére