Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel már külföldön is megoldaná a migránshelyzetet

Bokor Gábor

2017.03.02. 21:58

Angela Merkel egyiptomi túrája során a támogatásáról biztosította Egyiptomot a terrorizmus elleni harcban és a menekültügyi válság kezelésében.
KAIRÓ, 21:58

Angela Merkel egyiptomi túrája során a támogatásáról biztosította Egyiptomot a terrorizmus elleni harcban és a menekültügyi válság kezelésében.

Abdel Fattah al-Sziszi egyiptomi elnök szerint Egyiptom az elmúlt évek során félmillió szíriai, szudáni és egyéb fekete-afrikai országokból származó bevándorlót fogadott be. Angela Merkel német kancellár erre adott válaszában kifejtette, hogy közös feladatnak érzi, hogy javítson az Egyiptomban élő migránsok sorsán.

Annak ellenére hajlandó javítani az észak-afrikai országban élő migránsok életkörülményein a német kancellár, hogy Németországban is áldatlan állapotokat okozott a migránskrízis.

Különböző programokkal akarunk javítani a menekültek életkörülményein, ezzel párhuzamosan pedig támogatni fogjuk a nemzetközi szervezetek munkáját"

– mondta a kancellár.

Az egyiptomi elnökkel történt tárgyalások addig nem jutottak el, hogy befogadótáborok létrehozásáról diskuráljanak. Angela Merkel kiemelte, hogy jelenleg nincs szó arról, hogy Egyiptom olyan embereket fogadjon vissza, akik nem is az észak-afrikai országból érkeztek.

Sziszi tábornoktól megkérdezték azt is, hogy országa hajlandó lenne-e az EU-török migrációsügyi megállapodáshoz hasonló egyezményt kötni, ám az elnök gyorsan lezárta a kérdést azzal, hogy még nincs itt az ideje az ilyen tárgyalásoknak – írja az MTI.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére