Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel elvenné Magyarország függetlenségét

888.hu

2018.09.12. 11:15

Az illegális migráció elleni harc jegyében meg kell erõsíteni az EU külsõ határának védelmét, és ehhez a külsõ határon fekvõ országoknak át kell adniuk nemzeti kompetenciájuk egy részét az EU-s határ- és partvédelmi szervezetnek, a Frontexnek - jelentette ki Angela Merkel német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben.
BERLIN, 11:15

Az illegális migráció elleni harc jegyében meg kell erősíteni az EU külső határának védelmét, és ehhez a külső határon fekvő országoknak át kell adniuk nemzeti kompetenciájuk egy részét az EU-s határ- és partvédelmi szervezetnek, a Frontexnek – jelentette ki Angela Merkel német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben.

A kancellár hangsúlyozta, hogy támogatja az Európai Bizottság javaslatait a Frontex megerősítéséről, és kiáll amellett, hogy a szervezetet széles hatáskörrel kell felhatalmazni. Az illegális migráció elleni harchoz "egy adag szolidaritás" is szükséges, amikor emberek érkeznek hozzánk, vagy amikor meg kell teremteni a "legális migráció" lehetőségeit, hogy ezzel "segítsünk a bajba került országoknak" – mondta.

Továbbra is a szolidaritás a "gyenge pont" az EU-ban – jelentette ki Angela Merkel. Aláhúzta: a migráció kihívása "lerombolhatja vagy széttördelheti" az EU-t, és a jövő májusi európai parlamenti választáson éppen az lesz a kérdés, hogy ez megtörténik-e.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére