Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Menekültek" dobhatták a svéd zsinagógára a Molotov-koktélokat

Sümeghi Lóránt

2017.12.12. 17:28

A hétvégén Göteborgban bekövetkezett zsinagóga elleni támadással kapcsolatban három "menekültet" tartóztatott le a svéd rendõrség.
GÖTEBORG, 17:28

A hétvégén Göteborgban bekövetkezett zsinagóga elleni támadással kapcsolatban három "menekültet" tartóztatott le a svéd rendőrség.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, álarcosok gyújtópalackkal dobáltak meg egy zsinagógát a svédországi Göteborgban szombaton késő este. Bár a támadásban szerencsére senki nem sérült meg, a helyi sajtó intenzíven foglalkozik az antiszemita incidenssel. A baloldali beállítottságú Expo exkluzív forrásai szerint

az üggyel kapcsolatban három menekültet tartóztattak le, akik az elmúlt években a Közel-Keletről érkeztek Svédországba."

A lap az ügyben megkereste a svéd rendőrség nyugati divíziójának vezetőjét, Ulla Brehmet, aki az esettel összefüggésben igazolta, hogy valóban megtörténtek az említett letartóztatások. A 18, 20 és 21 éves gyanúsítottak mindegyike tagadta, hogy közük lett volna a zsinagóga elleni támadáshoz.

Emlékezetes, az incidens ugyanaznap történt, amikor a fővárosban, Stockholmban tüntetők tiltakoztak Donald Trump amerikai elnök döntése ellen, amely szerint az Egyesült Államok nagykövetségét Tel-Avivból Jeruzsálembe költöztetik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére