Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvétózta a "gendertörvényt" a portugál elnök

888.hu

2018.05.10. 22:18

A festõi Portugáliában a migrációs, a gazdasági és a társadalmi válságok közepette olyan fontos ügyekkel is foglalkoznak a liberális politikusok, mint például a "gendertörvény". Az ország elnöke most ennek a felettébb fontos és minden bizonnyal a társadalom egészét érintõ kérdésnek mutatott be egy jókorát.
LISSZABON, 22:18

A festői Portugáliában a migrációs, a gazdasági és a társadalmi válságok közepette olyan fontos ügyekkel is foglalkoznak a liberális politikusok, mint például a "gendertörvény". Az ország elnöke most ennek a felettébb fontos és minden bizonnyal a társadalom egészét érintő kérdésnek mutatott be egy jókorát.

A portugál elnök nem írta alá azt a törvényt, ami megkönnyítette volna, hogy megváltoztassák biológiai nemüket azok, akik más nemhez tartozóknak érzik magukat. A törvényt április 13-án elfogadta a parlament, de Marcelo Rebelo de Sousa elnökként élt vétójogával.

A jogszabály lehetővé tette volna, hogy 16 éves kor felett, orvosi vizsgálat nélkül a polgárok jogi értelemben nemet változtassanak.

Jelenleg ehhez két feltétel szükséges: a kérvényezőnek be kell töltenie 18. életévét, és orvosi papírt kell csatolnia.

Az államfő azzal a kitétellel küldte vissza a parlamentnek a törvényjavaslatot, hogy fontolják meg a képviselők a 16-18 év közötti korosztály esetében a szülői vagy törvényes képviselői hozzájárulás szükségességét.

Mondanunk sem kell, a döntés óriási felháborodást váltott ki, a nemi öntudatosság földi bálványai Trump és Putyin után most a konzervatív, normalitást képviselő elnököt kezdték el gyűlölni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére