Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtiltotta Joe Biden a „bevándorló” és az „illegális bevándorló” kifejezés használatát

888.hu

2021.07.28. 16:30

Az amerikai elnök a szövetségi bevándorlási bíráknak elrendelte, hogy hagyják abba e kifejezések használatát az Egyesült Államokban élő illegális bevándorlókra – közölte a Breitbart.

 

Megírták, hogy Jean King, a Bevándorlási Felülvizsgálati Végrehajtó Hivatal (EOIR) megbízott igazgatója „Terminológia” címmel még emlékeztetőt is küldött a bevándorlási bíráknak. Ebben King azt javasolja, hogy e szavak helyett

a bírák és az igazságszolgáltatásban dolgozók használják a „nem állampolgár”, „migráns”, „dokumentumok nélküli nem állampolgár” vagy „dokumentumok nélküli egyén” kifejezéseket.

Továbbá arra is kötelezik őket, hogy a szülői felügyelet vagy kísérő nélül érkező bevándorló gyermekeket nevezzék „kísérő nélküli nem állampolgár gyermeknek”.

„Ez a szakpolitikai memorandum pontosítja a Bevándorlási Felülvizsgálati Végrehajtó Hivatal megfelelő terminológiáját, és arra utasítja az EOIR személyzetét, beleértve az ítélkezőket is, hogy olyan nyelvet használjanak, amely összeegyeztethető az olyan karakterjegyekkel, mint „a befogadás és a lehetőségek nemzete”.

Korábban a Biden-adminisztráció már megtiltotta a Bevándorlási és Vámügyi Hivatalnak (ICE) az „illegális bevándorló” és az „asszimiláció” szó használatát, helyette a „nem állampolgár” és az „integráció” kifejezés használatára kötelezték az ICE-ügynököket.

Februárban pedig arra utasították az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatának (USCIS) munkatársait, hogy hagyják abba az „illegális bevándorló”, a „bevándorló” és az „asszimiláció” kifejezés használatát.

A „bevándorló” szót rendszeresen használják jogi meghatározásként az Egyesült Államokban élő külföldi állampolgár leírására. A bevándorlási és állampolgársági törvény (INA) törvénybe foglalta ezt a kifejezést, amelynek jelentése: „minden olyan személy, aki nem az Egyesült Államok állampolgára”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Újabb bravúrra készül az elmúlt években ténylegesen hihetetlen és sikeres történetet író magyar labdarúgó-válogatott. Hétfőn este a Puskás Arénában csak egy aprócska pontot kell szerezni Olaszország ellen ahhoz, hogy a csapat bejusson a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Persze az sem lenne nagy baj, ha az angolok és a németek után az olaszok skalpját is megszereznénk.

Fidesz-győzelem a miskolci időközi választáson

Időközi választást tartottak vasárnap Miskolc 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületében. A választáson óriási fölénnyel, a szavazatok 56,24%-nak megszerzésével a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyert.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére