Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtiltotta Joe Biden a „bevándorló” és az „illegális bevándorló” kifejezés használatát

888.hu

2021.07.28. 16:30

Az amerikai elnök a szövetségi bevándorlási bíráknak elrendelte, hogy hagyják abba e kifejezések használatát az Egyesült Államokban élő illegális bevándorlókra – közölte a Breitbart.

 

Megírták, hogy Jean King, a Bevándorlási Felülvizsgálati Végrehajtó Hivatal (EOIR) megbízott igazgatója „Terminológia” címmel még emlékeztetőt is küldött a bevándorlási bíráknak. Ebben King azt javasolja, hogy e szavak helyett

a bírák és az igazságszolgáltatásban dolgozók használják a „nem állampolgár”, „migráns”, „dokumentumok nélküli nem állampolgár” vagy „dokumentumok nélküli egyén” kifejezéseket.

Továbbá arra is kötelezik őket, hogy a szülői felügyelet vagy kísérő nélül érkező bevándorló gyermekeket nevezzék „kísérő nélküli nem állampolgár gyermeknek”.

„Ez a szakpolitikai memorandum pontosítja a Bevándorlási Felülvizsgálati Végrehajtó Hivatal megfelelő terminológiáját, és arra utasítja az EOIR személyzetét, beleértve az ítélkezőket is, hogy olyan nyelvet használjanak, amely összeegyeztethető az olyan karakterjegyekkel, mint „a befogadás és a lehetőségek nemzete”.

Korábban a Biden-adminisztráció már megtiltotta a Bevándorlási és Vámügyi Hivatalnak (ICE) az „illegális bevándorló” és az „asszimiláció” szó használatát, helyette a „nem állampolgár” és az „integráció” kifejezés használatára kötelezték az ICE-ügynököket.

Februárban pedig arra utasították az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatának (USCIS) munkatársait, hogy hagyják abba az „illegális bevándorló”, a „bevándorló” és az „asszimiláció” kifejezés használatát.

A „bevándorló” szót rendszeresen használják jogi meghatározásként az Egyesült Államokban élő külföldi állampolgár leírására. A bevándorlási és állampolgársági törvény (INA) törvénybe foglalta ezt a kifejezést, amelynek jelentése: „minden olyan személy, aki nem az Egyesült Államok állampolgára”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére