Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mégsem kerül rács mögé Hillary Clinton

Sümeghi Lóránt

2016.11.22. 20:58

A leendõ Trump- kormányzat nem indít majd vizsgálatot Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje ellen.
WASHINGTON, 20:58

A  leendő Trump-kormányzat nem indít majd vizsgálatot Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje ellen.

Kellyanne Conway, a megválasztott elnök, Donald Trump kampánymenedzsere jelentette be kedden reggel az MSNBC televízióban, hogy a leendő Trump-adminisztráció sem az email-botrány, sem a Clinton Alapítvány ügyében nem indít vizsgálatot Hillary Clinton ellen. 

Úgy gondolom, hogy amikor a megválasztott elnök, aki egyúttal a pártunk vezetője is, még beiktatása előtt kijelenti, hogy nem kívánja folytatni a vádak kivizsgálását, akkor ezzel mind tartalmában, mind hangnemében nagyon erős üzenetet küld"

– fogalmazott Kellyanne Conway, az MSNBC reggeli műsorának adott interjújában.

Conway szerint Hillary Clintonnak ettől függetlenül még szembe kell néznie azzal, hogy az amerikaiak többsége nem találja őt tisztességesnek és szavahihetőnek, de ha Donald Trump hozzájárulhat ahhoz, hogy segítsen neki a gyógyulásban, akkor jó dolog, ha ezt megteszi. 

Elemzők szerint Trump Clinton felé tett gesztusa egyike lehet azoknak konszolidációs lépéseknek, amelyek szakszerűségéről és szalonképességéről tesznek tanúbizonyságot politikai ellenfelei körében.

Az e-mail-botrány lényege az volt, hogy Clinton külügyminiszterként a hivatalos levelezése során nem mindig a minisztériumi – tehát a biztonságos levelezőrendszert használta –,  hanem a magánszerverét, s így felmerült a gyanú, hogy államtitkok, vagy szigorúan titkos információk szivároghattak ki. A Clinton Alapítvány adományaival kapcsolatban pedig a hivatali befolyással történt visszaélés vádja érte a demokraták volt elnökjelöltjét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére