Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megölték az Iszlám Állam egyik parancsnokát

Horváth József György

2016.08.03. 08:48

A katonai vezetõvel a szíriai kormányerõk végeztek. Továbbá megöltek több mint hatvan szélsõségest is, akik a parancsnok vezetésével lendültek támadásba Deir ez-Zor városában.
RAKKA, 08:48

A katonai vezetővel a szíriai kormányerők végeztek. Továbbá megöltek több mint hatvan szélsőségest is, akik a parancsnok vezetésével lendültek támadásba Deir ez-Zor városában.

A várost az Iszlám Állam tavaly március óta ostromolja. A dzsihadisták szíriai fellegvárának számító Rakkát a szomszédos Deir ez-Zor tartomány köti össze Irakkal, ahol a szélsőségesek nagy kiterjedésű területeket tartanak ellenőrzésük alatt. 

A Szana szír állami hírügynökség jelentése szerint a kormánykatonák Dzsejna és el-Bugejlia településeknél csaptak össze a dzsihadista fegyversekkel. A szíriai hadsereg visszaverte az iszlamisták kitörési kísérleteit Rasidíja és el-Hovejka településeknél is.

Az ottani összecsapásokban megölték a dzsihadisták egyik harctéri parancsnokát, Abu Ahmed as-Samit. A hírek szerint Hama tartományban, a Szíria középső részén fekvő Zara körzetében a kormányerők visszaverték a Dzsejs al-Fath szervezet támadását a regionális áramfejlesztő telep ellen.

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére