Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint összeomlott egy híd Olaszországban

888.hu - mti

2020.04.08. 17:25

Összeomlott egy 400 méteres híd Aulla közelében Észak-Olaszországban ma délelőtt.

A Magra folyón átívelő híd Toszkána és Liguria tartományok határán található. A baleset délelőtt 10 óra 30 perc tájban történt, amikor csak két teherautó haladt át a hídon.

Az egyik gépkocsivezetőt kórházban ápolják – közölte Aulla város, a legközelebbi település polgármesteri hivatala a közösségi portálon. A másik sofőr gyakorlatilag sértetlen maradt, de sokkos állapotba került – jelentette az ANSA olasz hírügynökség.

Hajszál híján tragédia történt

– szögezte le Toszkána tartomány közgyűlésének elnöke, Eugenio Giani közleményében, mielőtt a hídomlás helyszínére látogatott.

Az új koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében alig volt forgalom a hídon. Rendes körülmények közepette a híd rendszerint igen zsúfolt, sok a teherautó is. Roberto Valettini, Aulla polgármestere az ANSA jelentése szerint három levelet is írt az Anas autópálya-üzemeltetőt cégnek, hogy jelentse a híd rossz állapotát.

Az olasz úthálózat állapotával kapcsolatban súlyos aggodalmak merültek fel, amióta 2018 augusztusában leomlott egy autópályahíd Genovában, a szerencsétlenségben 43 ember veszítette életét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére